sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Erilaisia treenejä

Ensimmäinen Bikini Challenge viikko pulkassa ja tänään on lepopäivä. Vielä yksi työyö valvominen töissä ja sitten viikon vapaat edessä. Ajattelin tähän ottaa nyt kaksi peräkkäistä lepopäivää, että pääsisi kroppa hyvin toipumaan kun treeni on ollut aikalailla entisestä treenaamisesta poikkeavaa plus on nää yövuorot takana.


Valmennuksessahan meille on annettu aikamoinen valikoima treenejä mitä tehdä ja mä tein tällä viikolla kaikki salitreenit :) Ensi viikolla voisi kokeilla toiminnallisia viikkotreenejä lisäksi.
Eilisen kiertoharjoittelu veti kyllä ihan puhdin pois (hyvällä tavalla), kuten kuvasta voi vissiin huomata, mutta tykkäsin tuosta treenistä todella paljon. Ihan erilaista juttua mitä ikinä oon tehnyt, vaikka kaikki liikkeet on kyllä valmiiksi tuttuja.


Linnoittauduin yhteen nurkkaan treenailemaan, vaikka olihan tuolla salilla hirveä väentungos eli minä ja kaks muuta treenaajaa :D Toisaalta ekan kerran jälkeen tajusi ettei noita kamoja tosiaankaan tartte hillua yhteen paikkaan vaan kyllä nuo käsipainot jne. voi helposti siitä telineestäkin napata hommiin.
Ja näin muuten yksi ilta sitä PT:täkin jolla kävin taannoin ja oli kiva kun se sanoi että ulkonäköön on tullut muutosta sitten viime näkemän ja kehui mun treeni-intensiteettiä :) Mutta totta se on, että edes sen yhden PT kerran jälkeen treeneistä on saanut itsekseenkin huomattavasti paremmin irti. Nyt jännäilen uusiiko angiina vai josko saisin varattua viimeiset PT käynnit lähiviikoille. Tuo kiertoharjoittelu olisi varmaan aika killeri-treeni PT:n kanssa ;)


Pääsiäisen ruuat ei ole olleet onneksi mikään ongelma koska olen töissä. Vasemmalla kuvassa mun eväät ja oikealla puolella asukkaiden eväät :D Ja ylähyllyllä mämmiä, jota kerkesin onneksi tosiaan syömään ennen valmennuksen alkua. Ikinä ei ole ollut syömisen suhteen näin helppoja yövuoroja kuin nyt. Yleensä mulle tulee noin 02-03 välissä aivan törkeä syömishimo, joka ei laannu millään, mut nyt ei näin ole käynyt :)


Mun lankalauantain sapuskat eli tuorepastaa, naudan suolalihaa, parsaa ja salaattia. Vähän mustapippuria ja ruususuolaa päälle. Aivan mielettömän hyvää!

Ja erityisenä plussana se, että kehonhuolto on otettu taas kehiin ja heti tuntuu paremmalta. Rullailua, venyttelyä, hierontaa ja triggerpisteiden käsittelyä pallolla <3 Tätä vielä lepopäivinä lisää niin on taas valmis seuraavaan viikkoon!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)