perjantai 11. huhtikuuta 2014

Into piukeena ;)

Huh huh :)
Bikini Challengen ohjeet pärähti nettiin ja eilen käytiin ostamassa jo ruokia valmiiksi. Yövuorossa kynä sauhusi kun kirjailin ruokaohjeita ylös (eri variaatioita mitä annetusta aineista ja määristä vois nyt tehdä, mä kun en aio kymmentä viikkoa syödä samaa sapuskaa) ja suunnittelin päiväohjelmat tarkasti jokaiselle päivälle eli nyt on treeni ja syömisajat niin aamuvuoroille, iltavuoroille kuin yövuoroillekin, vapaapäiviä unohtamatta :D
Ruoka-annosohjeet laskin ja tein tosi tarkasti, sillä mieskin laittaa noita ruokia ja me syödään samaa safkaa koko perhe. Helpompi on tehdä isompi satsi ruokaa ja sitten jakaa se annoksiksi, varsinkin kun on toi vuorotyö jonne pitää ottaa eväät mukaan.

Uudet keittiökoristeet. (Ja ihan turha on ladata kuvaa ja yrittää saada tekstistä selvää. Blurrattu on!) :D
Annetuissa ruoka-ohjeissa aion pysytellä yhtä poikkeusta lukuunottamatta, sillä ainakin tällä hetkellä eläinproteiinien määrä on niin suuri, että aion korvata sen kasviproteiineilla (soijalla) osittain. Jos tämä ei toimi niin sitten ohjeiden pariin orjallisesti.

Hitusen intoa latistaa latisti aamuinen työterveydessä vierailu. Pika CRP ja strepto näytteet otettiin taas eikä mitään tulosta taaskaan :( Kurkku on ummessa ja imusolmukkeet kaulalla jätti-isot, plaah! Kerkesin jo lannistua, että pitäisi vaan odotella taudin pahenemista jotta saataisiin näytteistä positiiviset. Soittivatkin sitten perään lääkärin kanssa keskusteltuaan ja koska Lintusella oli 100% positiivinen strepto-tulos niin antibioottikuurihan se mullekin nyt pasahti. Ihanaa kun ei tartte odottaa maanantaille, niin että kuinka onnelliseksi voi oikeasti tulla yhdestä antibioottikuurista? Kun aamulla olin vielä ihan depiksessä tän sairastelun takia.
Maanantaina mä oon jo niin pelikunnossa :)


Kuten BCn esittelyssä luvattiinkin näyttää treenit tiukoilta, jos en olis kipeä niin menisin heti kokeilemaan jo jotain ;) Kaikki treeniliikkeet oli kuitenkin jollain lailla tuttuja, joten ihan hirveää alkusähläystä ei onneksi tule. Treenit näytti motivoiville ja järkeville. Satu Kalmin selostus treenivideoilla kuulosti just niin kivalta kuin telkkarissakin ;D Iso porukka tuntuu olevan osallistujia ja porukkaa on laidasta laitaan. Osa on jo siinä kunnossa mihin minä pyrin ja osa taas on meikäläisen kategoriaa, joten en ole yksin :D

Tänään on nukkumapäivä, tosin nyt mua ei nukuta ollenkaan. Jospa sitten yöllä nukuttaisi ja rytmit siirtyisi hyvin.
Viikonloppuna on sopivasti vapaata suunnitella seuraavia viikkoja ja tehdä kevätsiivousta!

iive

1 kommentti:

  1. Hyvä otsikko! Kohta on peppu piukeena. Onnea matkaan! Äitee

    VastaaPoista

Kiitos :)