tiistai 1. huhtikuuta 2014

Marjoja ja Yinjoogaa

Flunssaa täällä edelleen :(
Sunnuntaina tuli viikko sairastelua täyteen eli nyt mennään jo parilla päivällä yli. Hirveä kytö olisi päästä juoksemaan ja salille, mutta kun ei. Yövuorot meni aikamoisissa kärsimyksissä ensinnäkin flunssan takia. Jos olisin ollut missä muussa vuorossa tahansa niin saikuksi olisi mennyt, mutta onneksi siis yövuorot niin ei haittaa ihan niin paljoa jos ei henki ihan kulje :D
Toisekseen mulla on aivan törkeät syömishimot! Voi luoja :(

Lenkkarit haluu lenkille! Ulkona sataa lunta :(
Suurinta Pudottajaa katsoessa oikein ahdisti kun ne näytti niitä kilpailijoiden syömisiä. Voih, olisin voinut syödä jääkaapin tyhjäksi. Ei siitä kyllä kamalaa vahinkoa olis tullut kun jääkaapissa nyt on lähinnä valo, rahkaa, raejuustoa ja vihanneksia :D En syönyt lapsen pääsiäismuniakaan (ne on musta kyllä pahanmakuisia...) Mutta mieli teki vaikka sun mitä.

En kökkinyt marjametsässä ja puskassa aivan turhaan. Meinaavat vaan loppua penteles!
Liikkuvuutta kipeänä oon pitänyt yllä venyttelyllä ja Yoogaian nettijoogatunneilla. Mä oon jopa saanut mun miehenkin innostumaan venyttelystä, tosin suurin syy tuolle syttymiselle on kyllä sen selkäjumi mikä estää "täydellisen" golf-swingin ja sekös sitä ottaa päähän!


Yoogaian kokeilujakso loppui nyt sitten. Se on ollut kyllä mun flunssaviikon pelastaja ja ahkerasti muutenkin on tunteja tullut kokeiltua. Pitänee vissiin palkkapäivänä kilautella taas tunnit käyntiin. Hieman mietityttää otanko 5 kerran kortin vai kuukausijäsenyyden. Sen saa sit nähdä kunhan ensin näkee Bikini Challengen treenikalenterin.

Tuo Bikini Challenge kuulostaa muuten jotenkin hirveän turhamaiselta, ihan kun mä haluaisin olla joku "bikinibeibe" :D No tuskin mun aivot mihinkään häviää tuosta :D

iive

2 kommenttia:

 1. Toi Yoogaian 5 kerran juttu voi olla kätevä. Sitä mää harkitten kunhan ekana oon käyttänyt härren ostaman kuukauden mitä en oo vielä edes korkannut.

  No joo ihan sama miltä Bikini Challenge kuulostaa, hyvä juttu se on joka tapauksessa. Meilläkin on vielä marjoja pakkasessa, saa nähdä riittääkö ihan kesään asti, kiikun kaakun on. Ollaan niitä lähes joka päivä syöty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos me oltais oltu koko talven näin ahkeria marjansyöjiä kuin nyt niin meillä ei kyl riittäis marjat vaikka keräsinkin niitä syksyllä monta tuntia. Onneks on himomarjastaja iskä, joten siltä saa tarvittaessa aina pakkasentäydennystä mustikoilla ja lakoilla. Toisaalta mun täytyy itse kyl nohevoitua ja syödä ne pakastetut herukat myös ja marja-aroniat :D Muut ei niitä halua syödä.

   Mäkin mietin tuota Yoogaiaa, että jos kerran viikossa varmaan tulis tulevaisuudessa käytettyä niin tuo 5 kerran kortti olis edullisempi. Sit taas jos intoutuis useemmin joogailemaan niin sitten taas se kuukauden kortti olisi edullisempi.... no sen näkee sit kun tietää tuon BC:n treeniohjelmat ja omat työvuorot.

   Poista

Kiitos :)