sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Miksi Bikini Challengeen?

Eilen tultiin ruokapöydässä sen tosiasian eteen, jota olen koittanut vältellä tähän asti laihduttaessani. Toki ihan alussa punnitsin ruokiani (kaiken mitä suuhun päätyi), mutta lapsi oli silloin niin pieni (alle 2v.) ettei tästä mitään tajunnut. Sen jälkeen tilanne on tasaantunut, että pystyn arvioimaan ruokani niin etten tarvitse vaakaa ja syödään samaa ruokaa koko perhe. Näin laihduttamista ei ole oikeastaan huomannut mitenkään.
Vaa'alla käynnit olen pyrkinyt hoitamaan lapsen näkemättä tai jos hän on ollut paikalla niin painoa en ole kommentoinut millään lailla, oli se plussaa tai miinusta.


Tämä BC muuttaa asioita. Kaapinovet on täynnä lappuja ja kaupasta ostetaan tiettyjä elintarvikkeita. Matkaan tulee myös kiellettyjä ruoka-aineita, joita en saa syödä. Miehen kanssa keskustellessa tulee kuitenkin ilmi rajoittunut puoli tässä asiassa. Eli edessä on tilanne jota olen juuri koittanut välttää. En halua viestiä lapselleni, että jokin asia olisi kiellettyä täysin. Esim. lapsena minulle (mummon toimesta) tolkutettiin, että pähkinät ovat epäterveellisiä koska niissä on paljon rasvaa ja kaloreita. Kesti todella pitkään sallia itselleen pähkinät ilman huonoa omaatuntoa.

Ruokapöydässä käytiin sitten keskustelu, jossa päädyttiin lopputulemaan, että "äiti yrittää tulla niin vahvaksi, että jaksaa nostaa isin" (se oli lapsen käsitys siitä mitä on olla tosi vahva) :) Sen takia pitää syödä nyt vähän aikaa vaan tietynlaisia ruokia ja just tietyn verran, että tulisi oikein vahvaksi. Ulkonäköasiat skippasin selityksestä täysin, ne ei kuulu lapselle. Itse en niitä myöskään muuten mainosta. Miehen kehut ja kommentit on sitten toinen asia.


BCläisillä käy keskustelu kuumana ja tavoitteet on aika ulkonäkökeskeisiä, tietysti :)
Omia tavoitteita oon miettinyt paljon ja valehtelisin jos ulkonäkökin ei olisi kiva bonus. Kaikista eniten olen kuitenkin innoissani treeniohjeista ja tiukasta treenaamisesta. Kun painonpudotus alkoi nyt olla loppusuoralla niin tunsin olevani hukassa. Että mikäs nyt tavoitteeksi?

Nyt tavoitteena on käydä läpi tämä valmennus ja katsoa minkälaisia tuloksia saan. Odotan enemmän hyviä tuloksia voiman ja kunnon saralla. Vissiin pitäisi joku kuntotesti tehdä alussa ja lopussa niin saisi jotain konkreettista faktaa. Toivottavasti pahempia sairasteluja tai loukkaantumisia ei tule nyt eteen, jotta treenikunnon saisi pidettyä mahdollisimman hyvin yllä.
Huomenna varmaankin alkaa olla angiinan puolesta sellainen kunto, että salille voi mennä tekemään kevyen tutustumistreenin :)

iive

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Käyn nyt vähän väliä kurkkimassa tätä sinun blogia. Olen itsekin ilmoittautunut tuohon bc:n, mutta joudun odottelemaan ensi viikon maanantaihin aloitusta, pari päivää sitten laseroitiin silmät, niin pitää olla rauhassa nyt viikko.
  Toisaalta ihan hyvä lykätä, niin ehtii vähän saada kommenttia vaikka täältä sun blogista. Mikä toimii ja mikä ei.
  Treenit ainaki näyttää huipuilta! Kävin jo tuossa kokeilemassa liikeratoja ja tekniikkaa ilman kovia painoja. Tykkäsin!
  Itse myös teen yötöitä epäsäännöllisen säännöllisesti, ollaan niinkö samassa veneessä. Minulla on myös pari lasta, joten arki ja treenit melko paljon niiden yhteen sovittamista. Innolla jään odottelemaan sinun päivityksiä tähän bc:n ja miksei muuhunkin elämään. / E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva kun kommentoit! :)

   Eka päivä takana ja tuntuu hyvälle. Tänään oli vapaata töistä ja huomenna alkaisi BC:n ja töiden yhdistäminen. Iltavuoroon ja sen jälkeen salille ;) Saa aamulla vähän kamppeita pakkailla että on kaikki varmasti mukana. Loppuviikosta on yövuorojakin taas tulossa, mutta ainakin mulla yleensä yövuoroihin on tosi hyvin sopinut treenaaminen.

   Poista

Kiitos :)