torstai 10. huhtikuuta 2014

Sumussa

On käsittämätöntä kuinka riittämätön uni sekoittaa koko naisen. Kuten epäilinkin on viikko rankka, en voi uskoa että nyt on jo torstai. Mihin hävisi päivät ma-to???
Päivät ovat kuluneet sairasta Lintusta "vahtien" kotona. Vahtiminen on kyllä ollut tasoa valmisruokaa, elokuvia, jäätelöä, pikkukakkosenpelejä ja tämä äiti koomaa sohvalla. Yöt olen koomannut taasen töissä, hereillä on pysytelty Pepsi Maxin voimin. Hyi että, voisin vannoa että vatsani itkee kaikesta tuosta mustasta juomasta :(


Itsekin tässä olen vaappunut olen kipeä - en ole kipeä - rajamailla. Ravasin kahtena päivänä nieluviljelyssä, kaikki oireet on, pientä lämpöilyäkin jopa, mutta positiivista strepto näytetulosta ei tullut. Päädyin vetelemään kaikki vanhat Kefexinit lääkekaapista kun en kerta antibioottikuuria lääkäristä saanut. Ja näinhän ei saisi todellakaan tehdä, hyi minua hoitoalan ammattilainen! Yhtälö olla kipeänä yhtäaikaa kaiken valvomisen kanssa olisi kuitenkin ollut sietämätön, joten kärsitään lopputulos ehkä sitten ensiviikolla tai sitten ei jos hyvin käy.

Kaikesta huolimatta klikkailin itselleni Bikini Challengen nettivalmennuksen. Korkeat on toiveet niin valmennusta kuin itseäkin kohtaan. Kaikista stressittömämmästä tilasta ei aloiteta, mutta vapaa viikonloppu ennen BC:n alkamista toivottavasti lataa akkuja tarpeeksi.
Aloituskuvat on otettu myös. Ja voihan sitä todeta että on sitä jotain tapahtunut vuosien varrella kuitenkin vaikka peilistä sitä ei itse näe.

Nyt hierojalle ja sitten nukkumaan!

Ihanaa viikkoa!

iive

4 kommenttia:

 1. Hyi kamala mikä viikko sulla! Onneksi ollaan jo torstaissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveä viikko kyllä ;( toivottavasti se angiina pysyy tosiaankin poissa tai mä tuun niin vihaiseksi! :P Mut tänään jo kävin lenkillä <3

   Poista
 2. No ei ole ollu kivaa, ei! Toivottavasti nyt tauti pysyy loitolla ja pääset aloittamaan tuon bc:n. Rentouttavaa viikonloppua ja Lintuselle pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, Lintunen paranee kyllä, mutta meitsi ei :( Tänään taas labrassa ja saikkarilla ronkittavana, josko nyt irtois antibioottikuuri. On nuo lekuritkin peloteltu niin ettei ne enää meinaa tarpeestakaan antaa antibiootteja, ihme hommaa!

   Poista

Kiitos :)