perjantai 9. toukokuuta 2014

Ennen ja jälkeen

Koska Bikini Challengesta ei ole vielä järisyttäviä tuloksia tullut reilussa kolmessa viikossa (enkä ole niitä todella odottanutkaan) niin laitetaanpa kerrankin nyt tätä muutos materiaalia ajalta kauan sitten ja nyt :) Syksyn 2010 kuvissa olen jo tiputtanut sen -17kg lähtöpainosta ja harrastanut erilaista liikuntaa ½ vuotta.
Kevät 2014 kuvissa painoa on lähtöpainosta lähtenyt -24kg ja liikuntaa olen harrastanut n.4 vuotta. Osan kuvien välisestä ajasta olen jojoillut painon kanssa, sillä sairastuminen prolaktinoomaan pisti välillä elämän ja kropan aika sekaisin.
 
 Syksy 2010 paino 72,3kg ja Kevät 2014 paino 66kg

Ja pistetäämpä sitä sitten oma persus nettiin joo :D
 Syksy 2010 paino 72,3kg ja Kevät 2014 paino 66kg

Voisin väittää, että jotain muutakin on tullut tehtyä kuin laihdutettua tässä ajan kanssa. Rasvaahan kropasta löytyy vielä yllin kyllin, mutta on sinne lihastakin saatu.

Näiden vatsakuvien välillä on se 3vkoa. Ei nyt ihan vertailukelpoisia, mutta mielestäni vatsassa on tapahtunut selkeintä muutosta. Joskus mulla on pyöreä napa <3

Että tämmöistä. Ei tää nyt ihan hukkaan ole ulkonäönkään kannalta mennyt :) Nyt ruuanlaittoon, syömään ja salille. En ois kyllä joskus uskonut, mutta selkä/yläkroppatreeniä lähden tekemään kyllä ihan into piukeena :D Yöksi taas töihin :)

iive

14 kommenttia:

 1. Huikeeta! Muuta en kykene sanomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaneli :) Olo tuntuu mukavalle, sillä vaikka kiloerot ei niin suuret kuvien välillä olekaan niin onpas kiva, että muutos on noinkin iso. Sitten kun vielä peilistä näkisi itse tuon tämänhetkisen tilanteen eikä tuota 2010 luukkia :D Kaipa siihen joskus tottuu...

   Poista
 2. Näytät aivan upealta! Olen kateellinen muutoksestasi :)

  VastaaPoista
 3. Mieletön muutos, upeeta! Myös tuo kolmen viikon muutos on ihan silmiinpistävä. Sain muuten kaverilta nuo BC-ohjeet, saa nähdä otanko itsekin joskus käyttöön mutta hetken aikaa aion viettää ns. normaalia elämää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ohjeet on ihan parhaat, vaikkakin suosittelen oikeasti osallistumaan tuohon valmennukseen ja maksamaan siitä, sillä pelkillä ohjeilla et tule saamaan sitä yhteisöllisyyttä ja tsemppiä mitä samaa aikaa vetävillä BCläisillä on <3 Uusi ryhmä alkaa vissiin elokuussa ;)

   Poista
 4. Wau! Mullakin on paino jo 66kg:n puolella, mutta kyllä on keskivartalo ihan erinäkönen!! Oot kyllä niin sporttisen näköinen! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nekkis!
   Mä kyllä täysillä syytän tätä mun treenaamista tästä *onnellinen*

   Poista
 5. Tosi ison eron huomaa! Onko sinulla ollenkaan raskausarpia vaikka oot oikeesti ollu raskaanakin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla raskausarpia, niin raskaudesta kuin menneisyyden painonvaihteluista. Atoopikkona vaan ihoa tulee rasvailtua enemmän ehkä, niin arpia ei ole paljon ja ne on aika pieniä. Arvet on nyt ruenneet myös haalenemaan kamalasti eikä niitä juurikaan huomaa muuta kuin tarkkaan tuijottamalla. Osa syynä haalenemiseen voi olla ahkera ihon kuorinta/hieronta suihkussa ja juurikin rasvaus.

   Poista
 6. Kyl maar olet elävä todiste siitä, että liikunnan harrastaminen tekee ihmeitä ruokavalion siistimisen ohessa. Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
 7. Sä oot tehnyt jo hurjan muutoksen ja kyllä tuossa viimeissessä vatsavertailukuvassakin on ihan selvästi muutosta havaittavissa. Kroppa muokkaantuu ja rasva palaa, peukut! :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) ja mustakin mahassa on kyl eroa, vähemmän löllöä ja taikinaa ;) Ja ihme on jos ei näillä treeneillä ja ohjeilla rasva pala!

   Poista

Kiitos :)