maanantai 12. toukokuuta 2014

Kevennetty viikko

Lauantaina aloitin kevennetyn viikon. Tarkoitus oli aloittaa vasta sunnuntaina, mutta lauantaina totesin että nyt on tyttö ihan loppu ja treenaamaan lähtemisessä ei ole mitään järkeä. Muuten treenit olisivat varmaan sujuneet, mutta kun ne yhdistettiin neljään yövuoroon, niin...

Lauantain pidin siis liikunnasta vapaata ja sunnuntaina myös syömisestä, sillä sunnuntaina oli äitienpäivän lisäksi myös tankkauspäivä. Ja tuli sitä sitten syötyäkin vähän kaikenlaista. Osa oli hyvää ja osa oli no, ei niin hyvää.

 Itsetehdyt sämpylät yöllä ja riisipiirakka äitienpäivä-aamupalalla oli huippuhyviä.


Pantterijäätelö oli aika pahaa, tiedä nyt miksi tuota edes piti ostaa kun en yleensäkään salmiakkijäätelöstä niin tykkää. Mut panttereista karkkeina tykkään, joten ehkäpä siksi? No, en osta toiste.
Jättiksen Sour-tuutti oli taas todella hyvää. Ihanan makean kirpeä. Miinusta edelleen liian isosta koosta. Ei mene oikein "pikku"herkkuna normaalissa elämässä, ei mitenkään :(
Fazerina ja Daim tuutit on yleensä mun suosikkeja, mut nyt, hyi miten imelää. Daim nyt menetteli just ja just mut Fazerina ei oikein...


Yhdessä sit puuhailtiin ja tehtiin pikkupitsoja kaikille oman maun mukaan. Testattiin tortilla pizza-pohjat (kun en yövuorokoomassa mitään pohjia jaksanut vääntää) ja totesin, että puolet halvempi tavan tortillapohja olis ollut ihan yhtä hyvä. Mut pitsa oli hyvää <3

Alkuviikosta meille kotiutui Elisa Viihde-boksi, kun ne muutti meidän nettiliittymän Elisa viihteeksi, mikä on kyllä jokseenkin tylsää. No, paketissa oli kuitenkin yksi ilmainen leffa ja vuokrattiin sen boksin kautta Leijonasydän elokuva. Mä tykkään suomalaisista elokuvista joissa on vähän jotain sanomaakin yritetty tuoda esille (ts. jotkut pussikaljaelokuvat ei uppoo) ja leffa olikin ihan jees. Toinen hyvä suomalainen leffa vähään aikaan on ollut Kerron sinulle kaiken.
Kerron sinulle kaiken on kertomus Maaritista ja ihmisistä hänen lähellään. Maarit elää elämänsä suurinta murroskautta, hän on juuri vaihtanut sukupuolensa miehestä naiseksi. Taakse ovat jääneet vanha elämä, vaimo ja tytär ja edessä aukeaa pelottava tulevaisuus. Maarit tuntee tehneensä oikean ratkaisun, mutta mitenkä siihen suhtautuvat niin hänen läheisensä kuin elämään mahdollisesti astuvat uudet ihmiset. Kun kohtalo sitten heittää Maaritin tielle Samin, näyttää kaikki yhtäkkiä olevan mahdollista.
Tänään on nukuttanut ihan hirveästi, yövuorot vielä verottaa. Ruoka ei ole maistunut, ei ihme... illalla treenit kun on lapsiparkki (meillä on valvottu lapsiparkki salilla vaan 2 x vko). Muuten tällä viikolla on treenejä vähemmän kuin normaalisti kun on se kevennetty viikko niin liikuntojen kuin syömistenkin kanssa. Nyt rupeaa vähän jännittämään mitä Bikini Challengen ohjeissa rupeaa jatkossa tulemaan. Jatketaanko samaan malliin, lisätäänkö treenejä vai vähennetäänkö ruokaa? Kaksi viimeistä vaihtoehtoa tuntuu aika rankalle, tarkoitus kun ei ole vetää itseään ihan piippuun. Omaa kroppaa kuunnellen siis eteenpäin.

iive

6 kommenttia:

 1. Onpas erikoisen oloinen jäätelö toi pantteri. En aio ostaa. =) Tykkään kyllä siittä yhdestä salmiakkijätskistä mitä on ollut jo kai parina kesänä, mutta pantteri ei kiitos, ei tunnu siltä että tarttis ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään enää osta, ihme aivopieru multa :D

   Poista
 2. Hei! Olet tehyt valtavasti töiä kroppasi eteen ja hyvä että osaat hellittääkin välillä:-). Minulla on viisi kiloa nitistettävänä, mutta motivaatiota nitistämiseen ei ole tarpeeksi. Minulle liikunnan lisääminen toimii sellaisen ruokahalun nostattajana, että... Kiinostaisi sun alkutaipaleesi. Aloitko ensin liikkua vai dietata? Sekä että?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos kommentistasi :)
   Aloitin painonpudotuksen kun painoin n.90kg. Tiputin painoa kiloklubin ruokapäiväkirjan avulla sekä lisäilin pikkuhiljaa liikuntaa mukaan. Mitä enemmän paino tippui niin sitä enemmän liikunta rupesi kiinnostamaan kun kunto kohosi. Jossain vaiheessa jätin ruokapäiväkirjan pois ja ihan normaali syömisellä + liikunnalla tiputtelin painon normaalipainoon 66kg kunnes nyt liityin tuohon Bikini Challengeen, joka on siis fitfarmin nettivalmennus ruokaohjeineen ja treenit kuuluu myös :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Tosi hyvä suoritus, saat olla ylpeä ja tyytyväinen itseesi! Ja tekisi mieli niin sanoa, että älä enää laihduta, mutta ymmärrän että haluaa aina lisää tuloksia. Ja helppo on möhömahan täältä anonyymisti huudella:-). Että en tarkoita yhtään ilkeydellä, vaan ihailulla...

   Poista
  3. En mie enää oikeastaan laihdutakaan vaan yritän kropasta muuttaa läskiä lihakseksi ;)
   Eli sinänsä ihan sama mitä vaaka nyt enää näyttää kunhan rasvakerros vähenee edes vähän ja lihaskunto nousee :)

   Poista

Kiitos :)