torstai 29. toukokuuta 2014

Mätiä siemeniä

Puuh ja köh ja niisk.
Eipä mulla muuta.
Järkyttävässä flunssassa siis oon ollut koko viikon ja dieetti menee päin peetä. Onneksi sitä voi jatkaa kun paranee, sillä kaikki tietävät varmaan etten todellakaan tällaisessa flunssassa pysty pysymään dieetillä enkä oikein näe tarvettakaan siihen.
 
Viime viikolla lämpiminä päivinä lykkäsin lisää siemeniä multaan. Oon ollut ihan masis koko kevään kun en ole saanut herneenversoja kasvatettua syötäväksi. Oon pitänyt itseäni taitamattomana ja huonona viljelijänä. No, aina ei kannata katsoa peiliin ja syyttää itseään...


Ylhäällä on niitä siemeniä mitä oon koittanut koko kevään kasvatella ja nytkin niistä lähti itämään yksi ja loput homehtui ja mätäni. Alhaalla kuvassa on taas Lidlistä ostamiani herneitä ja kappas. Yli 70% jo itää. Paskat siemenet on nyt kipattu pois ja tilalle laitettu loputkin Lidlin hernepussista kasvamaan. Sais vähän taas lämmetä että sais noi ulos tästä kämpästä ;)

iive

1 kommentti:

  1. Sairaana ei useinkaan tee mieli normiruokia ja tervettä sapuskaa, vaan haluttaa syödä jotain helppoa. Minä olisin halunnut tänään pitsaa, ihan kotiovelle tuotuna. :)

    Tervehtymisiä, ja hyviä idätyksiä sekä aikanaan satoa!

    VastaaPoista

Kiitos :)