lauantai 24. toukokuuta 2014

Piippua piippua

Viime yö oli jostain syystä melko uneton ja aamulla oli aikainen herätys aamulenkille. 05.40 soi kello, kamppeet päälle ja pyörän selkään. En nimittäin viitsi kaikki ruokaeväät ym. selässä lenkkeillä kotoa asti ja tytön kotiin roudaaminenkin onnistuu kätevämmin pyörällä.


Ennen kotoa lähtöä nappasin avaavan astmapiipun mukaan kun henkeä vähän ahdisti (ja ahdistaa vieläkin). Illalla oli kotona viilennyslaite päällä ja ilma on KUIVAA. Eikä hellekään asiaa paranna. Piippua on saanut vetää koko päivän ahkerasti ja mielessä kummittelee, että nytkö se oikea astma nyt puhkeaa?

Hengen pihinästä huolimatta parkkeerasin aamulla työpaikan pihaan pyörän ja kamppeet. En viitsinyt yökköä säikytellä vielä siihen aikaan :D Hippusta vajaan tunnin lenkin kerkesin kävellä ennen työvuoron alkua.


Työpäivä oli tänään erikoinen ja sisälsi paljon pihahommia ja kaikenmaailman nikkarointia. Mä kun olen sellainen tee-se-itse-nainen. Aiotaan tehdä työpaikalla laari- ja muutakin viljelyä asukkaiden kanssa niin rakensin sen laarin ja pätkin sahalla (sähköisellä onneksi) istutuslaatikoiden laudat valmiiksi. Mulla kun on nollabudjetti tuon projektin suhteen niin ei paljon ruukkuja ostella. Työkaverilta löytyi onneksi lautaa yllin kyllin laareja ja istutuslaatikoita varten.
Hyvät rusketukset tuli kyllä saatua :) mutta niin paljon tuli urakoitua kaikenlaista ettei enää suunnitellulle salitreenille ollut enää virtaa. Huomenna vähän iisimmin töissä niin jaksaa salillekin painua taas ;)

Saa nähdä pääseekö huomenna aamulenkille vai sataa ropiseeko. Lämpötilat ainakin tuntuvat tipahtavan roimasti ja hellekelit loppuu ainakin toistaiseksi, toisaalta tiistaina alkaa yökön hommat, joten on helpompi päivällä nukkua jos ei ole kauhean kuuma. Vuorokausirytmi mulla tuntuu olevankin jo valmiiksi ihan sekaisin...

iive


1 kommentti:

  1. Voihan piippu! :/ Loppukoot moiset "henkiahtaudet"!

    Yövuorot alkavat täälläkin, ja viileämpi sää helpottaa päivänukkumisia oleellisesti. Malttaa nukkuakin, kun ei aurinko houkuttele ulos liikkumaan. :)

    Hyvää, tervettä viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos :)