torstai 1. toukokuuta 2014

Puh pah poikki

Vappu meni salilta ja treeneistä lepopäiviä pitäessä. En olis kyllä jaksanutkaan, sillä aattona olin iltavuorossa ja tänään suoraan aamuvuoroon. Illalla kotonakin nukahdin kesken C.S.I New Yorkin enkä todellakaan herännyt ennen aamuvuoroa aamuaerobiselle... no huomenna sekin olisi sitten taas tiedossa.

Töissä oli asukkailla vappubileet aattona sekä vappupäivänä ja pöydät notkui mun ja muitten tekemistä herkuista. Pidin kyllä hienosti pintani ja illan pelasti kotona iltapalaksi syöty Naturally High lakun makuinen proteiinipatukka <3 oli aivan mielettömän hyvää. Tänään poikkesin ruokavaliosta sen verran, että söin hieman marinoitua sipulia ja muutaman palan valion Kappeli-juustoa oman lounassalaattini seassa.

Töiden jälkeen olin tänään ihan poikki. Meidät oli kutsuttu kyläänkin, mutta en jaksanut lähteä :( Treenitkin oli tekemättä. Miehelläkin meni vähän hermo, että onko se treeni nyt vaan se ykkönen? Mutta joo tässä tapauksessa kyllä on, vielä sen about 7vkoa. Ja kyllähän se sen tajuaa kun itsekin aktiivisesti harrastaa golfia ja sepä vasta aikaa vievää hommaa onkin kun sen tosissaan ottaa!


Päiväunien jälkeen ne treenitkin onneksi jaksoi tehdä. Ehkäpä sain Pilkku-koiralta mystisiä voimia? Lyhyitä sarjoja sisältävä voimatreeni sujui hienosti ja taas sai lisätä painoja rutkasti. Ja nyt mäkin sain jalkaprässissä (selällään olevassa) 100kg:n rikki :) 110kg oli kelkan lisäksi itseasiassa tarkalleen painojen määrä. Aika hyvin kun vielä helmikuussa painoa oli se 40kg.

Onneksi huomenna alkaa oikea viikonloppu mullakin.

iive

4 kommenttia:

 1. Mä ainakin kannustan sua ihan hurjasti täältä!!! Go iive, sä pystyt, varmasti!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä ollut motivaatio-ongelmia eikä muuta. Tässä BC-projektissa on ollut se hyvä juttu, että ohjeet ovat niin monipuoliset ja vaihtoehtoja on niin paljon, että niihin voi sitoutua täysin. Samoin treenit on niin monipuolisia ja hyviä, että edistystä tapahtuu ihanan nopeasti <3 Joten, itsestäkin tuntuu, mä pystyn siihen, aivan varmasti :)

   Poista
 2. Mä oon ihan ihastunut tohon naturally high lakupatukkaan :D

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kahvin kanssa se maistuu ihan Kick-patukalta <3 Aivan mun lemppari vaikka hirveästi en noista protskupatukoista normaalisti tykkää. Tätä on kyllä pakko saada välillä välipalaksi ja muutenkin kätevä esim. kyläillessä kahvitteluilla.

   Poista

Kiitos :)