keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Treeniä ja lepoa

Kevennetty viikko rullailee eteenpäin. Tänään on tiedossa treeni jaloille ja huomenna yläkropalle ja se olisi sitten siinä tän viikon treenit.
Eilen kävin uimassa ja vesijuoksemassa hartaudella kun lapsen sai kätevästi jättää kaverisynttäreille leikkimään. Tuota uintia olen jo pitkään tehnyt sellaisena rentouttavana liikuntana eli en juurikaan siellä altaassa nipota ja yritä yltää mahtisuorituksiin, vaan tasaisen varmaa menoa mennään ja annetaan kropalle liikettä. Eli sitä pk-liikuntaa siis.

Swimming pool.
Kuva - creative commons lisence Margot Gabel
Lepopäivien tarkoitus ei ole kuitenkaan vaan löllöillä vaan tehdä sitä kehonhuoltoa. Perjantaina onkin tiedossa hieroja ja omaa kehonhuoltoa on tehty ahkerasti. Maanantain treenit meni osittain pipariksi hirveän alaselkäkivun takia. Fitlandiassa olikin hyvä artikkeli -Alaselän kiputilat liikkuvilla ihmisillä. Oma kipu tuntuu ainakin vaan toistaiseksi kireiltä lihaksilta eikä sen vakavammalta, ainakin pakarat, takareidet ja lonkankoukistajat on ihan jumissa. Hieman epäilen myös SI-nivelen jonkinlaista jumiutumistilaa ja haaveilen käynnistä osteopaatilla. Tein noita SI-nivelen "hoito"liikkeitä ja helpotus tuli niistä koko eiliselle päivälle. Nyt aamulla taas reisiä ja selkää juilii. Täytyy taas uusia nuo liikkuvuusharjoitukset hyvissä ajoin ennen illan treeniä.

candies
CC-lisence Trilli Bagus
Tankkauspäivästä tuntui monelle jääneen herkkuhimo päälle. Itse onneksi säästyin tältä ja vaikka tankkauspäivän kalorit kipusivat varmasti aikamoiselle tasolle niin ei liiempiä turvotteluitakaan tunnu. Ehkäpä mun kroppa on niin paatunut herkkujen vaikutuksille? :D Maanantaina oli syöminen vaikeaa, jätin täysin syömättä aamupalan ja välipalan, muutkin ateriat oli kevyempiä. En yksinkertaisesti pystynyt syömään koska olin edelleen niin täynnä. Tiistaina pystyi jo palailemaan ohjeiden mukaiseen syömiseen.

Jälkeen päin mietin tuota tankkauksen järkevyyttä, että menikö vähän överiksi? En kuitenkaan syönyt itseäni mitenkään kipeäksi, mutta järkevämminkin olisi voinut ehkä toimia. Että jotain olisi voinut jättää syömättä tai vaihtaa vähän parempaan vaihtoehtoon. Esim. osan päivän hiilareista olisi sokerin sijasta voinut tulla vaikka pastasta? No, seuraavalla kerralla viisaampana sitten :D

iive

5 kommenttia:

 1. Minullekin kelpaisi sellainen jäätelöllä ilottelu tankkauspäivänä! :)

  Hyvää kevennetyn viikon jatkoa! Tuli varmasti tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli todellakin tarpeeseen ja jätski <3 Seuraavan kerran sitten juhannuksena :)

   Poista
 2. Moi! Sitä vaan, että sn blogi on tällaiselle juuri hiljattain aloitelleelle kuntoremppaajalle tosi inspaavaa ja kivaa luettavaa! Keep o keepin on :)

  AniK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kiva että tykkäät ja mä tykkään kun kävit kommentoimassa :) Jokainen kommentti on mulle tärkeä <3 Ja sulle hirveästi tsemppiä! Pystyt siihen varmasti :)

   Poista

Kiitos :)