tiistai 6. toukokuuta 2014

Väsyttääkö oikeasti vai kehtuuttaako?

Tänään on ollut Bikini Challengen vaikein päivä. Ruokien kanssa ei ole ollut ongelmia, niissä mulla on motivaatio täysin tikissä ja kohdallaan eikä mitään mielitekojakaan ole ollut.
Yllättäen vaikeuksia tulikin treenissä.

Aamulla en jaksanut herätä aamulenkille. Nukuin tyynesti sen ohi.
Iltavuoro tiedossa ja kalenteriin merkattu aamutreeni kotona.
Ei jaksais.
Köllähtäisin mieluiten tuohon sohvalle vaan.
Kehtuutti, niin kuin meillä on tapana sanoa kun ei vaan viittis.

Sitten kuitenkin katselin niitä treeniohjeita mitä voi tehdä kotona ja mietin oikeasti, että hei, tähän treeniin menee mun elämästä 25minuuttia. Se aika minkä tuo ruoka tuolla hellalla kestää valmistua, että mitä hyötyä mulla olisi istua sohvalla se aika? Paljonko se mun väsymystä helpottaisi?

Musat soimaan ja treeni käyntiin.
Oli muuten aika tiukat 25min :D Onneksi en tiennyt etukäteen mitä tuleman pitää.

Iltavuoron jälkeen vielä ylimääräisen lenkuran kautta kotiin. Jos se aamulenkki olis nyt korvattu iltalenkillä.

Jotenkin olen ollut ihmeissäni siitä kuinka helppoa on ollut sitoutua tähän valmennukseen. Ruokavaliosta olen poikennut muutaman kerran ketsupin ja chilikastikkeen verran kun muuten ei ruoka olisi uponnut kertakaikkiaan alas ja tämä on ollut tietoinen valinta, ei hallitsematon himo. Mitään ihmeellisiä mielitekoja ei ole ollut, ei hyllystä huutavia ruokia tai muita pakkotunteita, että pakko olisi saada syödä nyt juuri jotain tiettyä. Vaikka eipä niitä muutenkaan ole tämän vuoden puolella ollut. Ajattelin vain valmennusta aloittaessani, että tämä voi olla riskitekijä niille pahoille mieliteoille, mutta toistaiseksi kaikki hyvin <3

Toivotaan että näin myös jatkuu ja jospa huomenna saisi otettua vähän kuvia mahdollisesta edistyksestä... oi ja huomenna on taas hieroja, voi onni sentään.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)