lauantai 7. kesäkuuta 2014

Löllönä

Edellisestä olen onnistuja tekstistä huolimatta täällä on vallinnut aikamoinen masennusfiilis omaa kroppaa kohtaan. Flunssa kiukuttaa edelleen, eikä tunnu poistuvan millään joten salille meno on ollut nou nou edelleen.
Kasvimaa kuitenkin piti käydä kääntämässä (ihan sama että olis sinne salillekin sitten mennyt) ja siemenet laittamassa maahan. Yhteensä kymmenen tunnin ajan tuli urakoitua kasvimaapuuhissa ja eilen viihdyin siellä jopa 5 tunnin verran!


Huvikseni otin sykemittarin tuonne matkaan ja sain tunnin kalorinkulutukseksi 320kcal. Se kun kerrotaan viidellä niin eilisen kalorikulutus kasvimaalla oli 1600kcal! Vei kyllä voimia ja kyllä söinkin sitten hieman ylimääräistä ettei liian koville miinuksille jää.

Mutta se masennusfiilis siis... se johtuu siitä mitä peilissä näkyy. Siitä mitä omat silmät näyttää eli ei mitään. Mitään muutosta en näe eikä sitä ole juuri tullutkaan viimeisten kuukausien aikana Bikini Challengesta ja muusta huolimatta. En jotenkin osaa antaa armoa itselleni sairastelusta ja siitä että se vain kuuluu elämään. Tahtoisin kaikki heti mulle ja nyt! Myös se mitä ajattelin että minkä näköinen olen alle 65kg painavana, ei vastaa ajatuksia. Yhtä löllöä vaan joka paikka. Pienempänä joo, mutta edelleen löllönä. Että työt ne vaan jatkuu ja jatkuu...

Taidan siis ottaa kahvakuulan käteen ja treenata vähän ennen töihin lähtöä :)

iive

2 kommenttia:

  1. mitä treenejä sä oot tehny :) ? Tai ootko painottanu enemmän johonki tiettyyn ohjelmaan ? Itsekkää en peilistä mitään muutosta huomaa, mutta onneks räpsin niitä kuvia :D Hiljaa hyvä tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tehnyt eniten salitreenejä. Muutamia viikkotreenejä oon testaillut, ei oo niin mun juttu. Aika tasapainoisesti oon tehnyt salilla noita pitkien ja lyhyiden sarjojen treenejä + välissä kiertoharjoittelua. Tiedostan sen, että rasvaprosentin pienentämiseen olisi ehkä pitänyt tehdä enemmän noita viikkotreenejä ja pitkiä sarjoja. Toisaalta pidemmän tähtäimen tavoite on tulla voimakkaammaksi, joten siksi oon tehnyt näin. Sit vaan pitää kestää se ettei se ulkonäkö niin radikaalilla tavalla muutu vaan pikkuhiljaa lähtee se rasva sieltä. No, jääpi sitten ainakin lihakset jäljelle, sit joskus... :D

      Poista

Kiitos :)