sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Nyt unohdetaan angsti ja salilta uuteen nousuun!

Jos toissapäivänä fiilis oli paska niin eilen ja tänään se on ollut loistava. Mulla on niin monta iloitsemisen aihetta ettei mitään järkeä.

Ensiksi mä rakastan mun työtäni. Pyllyjen pesu, vaippojen vaihto ja dementikkojen kaitseminen on muuttunut toki myös tavallisen arjen pyörittämiseksi, mutta myös päiväfestareiksi ja puutarhaunelmahommiksi, vitsinheitoksi ja yhteiseksi naurunremakaksi. Hei, kuinka cool on olla vammaistyössä. (Joo, tiedän kukaan ei sano nykyään enää cool ;) ) Nii ja mulla on supermahtavat työkaveritkin!
Silti propsit teille jotka jaksatte olla vanhustyössä ja tehdä sitä sydämellä ja hyvin. Mä tiedän että sellaisia paikkoja on ja mun entinen duuni oli just sellainen huippupaikka jossa on asukkailla hyvä olla ja työntekijät on ihania. Ite en sitä työtä silti jaksanut, se otti enemmän kuin antoi, liian paljon, väsyin ja uuvuin.


Eilen työvuoro sujui koko porukalla ensin markkinoilla, sitten Sannin keikalla ja ilta lopetettiin pitseriaan. No, mä kyllä jouduin katselemaan vaan sivusta siinä pitsaosiossa, mutta hyvä fiilis silti!

Tänään istuteltiin töissä asukkaiden kanssa taimia ja laitettiin siemeniä maahan meidän kasvulaariin. Mikäs sen parempaa kuin saada tehdä töissä sitä mistä tykkää ja mulla oli tosi hyviä apureita. Kyllä mä niistä vielä puutarhureita koulutan :)

Eilinen kahvakuula sai adrenaliinin ja endorfiinin jylläämään. Illalla pyörälenkki työpäivän päätteeksi. Tänään paluu salille ja pyörälenkki perään. Ja kukaan ei voi tuntea oloansa löllöksi läskiksi kun on treenannut näin kovaa!

Huomenna vapaapäivä ja vähän lisää puutarhaunelmia pellolla. Sit jos sinne salillekin taas illalla menis <3

iive

ps. keikalla oli järkkärinä muuten Suurimman Pudottajan Jukka ja niin harmitti kun en saanut sopivaa hetkeä käydä vähän "fanittamassa". Hyvässä kuosissa näytti kaveri olevan ja jos ennen oli kenkien pukeminen ja muukin elämä hankalaa niin nyt sujui järkkärin hommat kepeästi :) että onnee vaan Jukalle ja muille Suurimman Pudottajan tyypeille jotka oli aivan mahtavia!

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen teksti. Nautitaan täysillä näistä kesäpäivistä! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun jatkuiskin tää kesä tällaisena ja piiiiitkään. Enää kolme viikkoa lomaan <3

   Poista
 2. Kiva! Hyvä kesä tästä tulee. Jatkukoon loistofiilis kaikkien elämän osa-alueiden kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hyvä kesä! Hyvä kesä vaikka sataiskin :) Mielestä se on kiinni.

   Poista

Kiitos :)