sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Olen onnistuja!

Päivän ensimmäinen postaus alkoi jotenkin negatiivisesti "En ole saavuttanut tavoitettani" ja paskat! Mä olen niin saavuttanut tavoitteeni viimeisen viiden kuukauden aikana.

Tammikuussa
Liikunta maistui makealta, koko perheellä. Treenejä tuli ja meni ja pakkasesta huolimatta reippailin yleensä töihinkin. Aloin haaveilla juoksemisesta ja jumppasinkin jalkoja ahkerasti.


Helmikuussa
Sain täydet pisteet työterveystarkastuksessa. Labroista tuli loistavat tulokset. Enkä ollut kipeänä kertaakaan! Kun peilin kautta otti kameralla kuvan, tajusi että nyt mennään eikä meinata.
Etsin kiivaasti lenkkareita niin kaupoista kuin netistäkin. Hirveä kuume löytää naisten lenkkarit jotka olisivat sopivat!
Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni personal trainerilla ja olin treenistä niin kipeä. Se antoi kuitenkin treenaamiselle aivan uuden tason, tosin sitten urakoin liikaa... ja reväytin kylkivälilihaksen.


Maaliskuu
Harmittelin kun peilistä näkyy edelleen se sama vanha iive kuin ennenkin ilman kameraa (niin näkyy edelleenkin), onneksi valokuvista näkyy aivan jotain muuta ;)
Söin ensimmäistä kertaa puuroa + raejuustoa + marjoja = rakastuin!
Yoogailin yoogaiassa ;)
Kärsin loppukuusta sinnikkäästä angiinasta :( Siltikin tammikuun ja maaliskuun välissä kerkesi olla yli kahden kuukauden yhtäjaksoinen aika jolloin en ollut kertaakaan kipeänä!
Löysin unelmien juoksukengät!
Päätin osallistua Bikini Challengeen.

Huhtikuu
On ollut pelkkää Bikini Challengea. Treeniä ja ruokaa ja töitä ja lepoa. Täytin 32v ja olen elämäni kunnossa.

Toukokuu
Vaatekoko on pienentynyt yläkropasta 36/38 kokoon entisestä 40:stä. Housukoko on myös tippunut yhdellä jos ei kahdellakin. Treenihousut ostin jo kokoa S! Hyvin alkanut Bikini Challenge sai vähän mutkia matkaan ensin vatsataudin ja nyt flunssan merkeissä. Mutta ei hätää, matka jatkuu, koko loppuelämän :)


Kesäkuu
Alkoi kuokkimisella ja perunoiden istuttamisella. Flunssasta huolimatta kunto ei loppunut kesken. Tammikuun ja kesäkuun välillä paino tippui yli 7kg! Olen BMI:n mukaan normaalipainoinen nyt. Salilla treenipainot on nousseet huimasti ja intensiteetti myös. Flunssan häivyttyä pääsen takaisin taas sinnekin :)

Kohta tulee taas lämmin ♥ 

iive

10 kommenttia:

 1. Huikeeta! <3 Hieno kevät muutoksineen. Tuntuu onnelliselta tämä kaikki ja motivoi lukijaa omien haasteiden keskellä, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut hieno kevät eikä pienet sairastumiset sitä kaada <3

   Poista
 2. Huikeita tuloksia ja olet todellakin voittaja, viis painotavoitteista. Tuolla positiivisella asenteella pääset just niin pitkälle kuin haluat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele positiivisesti niin olet positiivinen, ehkä jotain noin :) suomenkieli on hassua ;) enivei, helpottaa onnistumista!

   Poista
 3. Hieno saavutus! Hyvä sä! :D Elämä ei aina mene suunnitellusti. Tulee takapakkia mutta muistahan että jos pariin viikkoon ei pysty syömään oikein/ käymään salilla niin vuodessa on vielä 50 viikkoa. Perässä tullaan muutoksessa, mulla jo 20 kiloa tippunu. Ei varmaan tunnisteta toisiamme jos livenä nähdään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepu jee! Ei tosiaan kahteen viikkoon kaadu (vaikka taitaa tulla kolmaskin, tosin syömiset ruodussa taas ja vaikka salille en päässytkään vielä niin kahtena päivänä oon käynyt kuokkimassa peltoo ja huh huh kun se ottaa voimille, käsipelillä siis teen).
   Kyllä mä luulen et sut tunnistaisin :) Onnea hienosta saavutuksesta myös ja matkahan jatkuu!

   Poista
 4. Ihana tää sun positiivinen teksti ja totta joka sana!
  Upeita asioita oot saavuttanut! Onnittele itseäsi Iive, niin minäkin onnittelen sinua!! :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti vedetty ja jatkuu vaan! Huippu mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja jatkuu vaan. Se pitäisi muistaa ettei multa aika lopu juhannuksena :)

   Poista

Kiitos :)