torstai 26. kesäkuuta 2014

Päälle jäänyt putki

Juhannuksen jälkeen oli vaikeaa lakata syömästä herkkuja. Vielä ensimmäisenä työyönä sorruin karkkipussin kutsuun, mutta seuraaviin öihin osasin jo varautua paremmin lastaamalla eväskassin täyteen terveellistä syötävää.
Ihmeellinen kurkkuongelma on vaivannut enkä ole uskaltanut urheilla. Kaulan imusolmukkeet turposivat järkyttäviksi, mutta muuta oiretta ei ole ollut. Paitsi että uni on maistuut vaikka kuinka. En muista milloin olisin nukkunut näin raskaasti ja sikeästi. Olen jotenkin tyhjän päällä Bikini challengen loputtua ja saavutettuani tavoitepainon. Pienenemisväsymys vaivaa, samoin isonemispelko.

Silti kirsikat ovat hyviä ja herneet ja mansikat ja vesimeloni. Niillä mä elän nyt. Jos huomenna pääsisi treenaamaan niin elämäkin taas hymyilisi... :)

3 kommenttia:

 1. Se on ärsyttävää kun syömisputki jää päälle. Miten se syöminen onkin niin vaikea asia?
  Toivottavasti paranet pian ja treenit jatkuu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ärsyttävää, mutta onneksi nyt suunnattu siis hyviin herkkuihin eikä keinotekokarkkeihin :D
   Treenaamaan ei ole vieläkään mitään asiaa, poikkeuksellisen raskaat yövuorot vielä varmaankin väsyttävät entisestään. Jos vaikka joogaisi :)

   Poista
 2. Herkkuputki jää niin helposti päälle, mutta onneks on saatavilla kaikkia terveellisiäkin kesäherkkuja nyt, mansikat mmmm....
  Ikävää tuollainen kurkkuvaiva, toivottavasti ei mikään kesäflunssa iske :)

  Ps. Pääsinpäs taas juhannuksena ajantasalla sunkin blogissas :) hyvät saavutukset bc:ssä ja tsempit uuteen tavoitteeseen, näytät hyvältä!!! :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  VastaaPoista

Kiitos :)