keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Whuhuu!TAVOITEPAINOSSA!
64kg
Flunssan takia 11 päivää myöhässä, mutta tulihan se lukema vaakaan sieltä :)
Ja tickeriä on muutettu uuteen tavoitteeseen kohti vieläkin pienempiä lukemia, mutta älkää huoliko, en ala syömishäiriöiseksi tai liikaa laihduttajaksi. Tämä uusi painotavoite on kovin viitteellinen ja täyttyy jos on täyttyäkseen :)

Olen kuitenkin superonnellinen yhden tavoitteen täyttymisestä. Koko tämä blogi lähti liikkeelle siitä, että olin ylipainoinen ja huonossa kunnossa. Halusin muuttaa elämääni ja olla 30 vuotiaana normaalipainoinen ja hyväkuntoinen ensimmäistä kertaa elämässäni. Mutkia tuli matkaan sairauden myötä ja tuota painoasiaa en saavuttanut. Nyt kaksi vuotta myöhemmin se on saavutettu! Se ensimmäinen itselleni asetettu tavoite. En olisi uskonut, että se vie näin kauan aikaa. Tosin enpä silloin tiennyt kuinka vakavasti tulen sairastumaan ja siitäkin selviämään ja nyt vielä tämä. Aikamoinen voitto minulle :)

Bikini Challenge alkaa olla loppusuoralla, 8 päivää jäljellä, varsinainen ynnäyspostaus tuloksista tuleekin varmaan sitten. Mutta nyt jo voisi suunnata katseen kohti tulevaisuutta. Tavoitteet on täytetty. Mitäs nyt?

No, faktahan on edelleen se ettei kroppa näytä siltä kuin ajattelin sen 64kg:nä näyttävän. Rasvaa on edelleen liikaa ja lihasta liian vähän (tai sitten se on siellä rasvan alla piilossa). Joten sillä saralla jatketaan edelleen. BC:n loppuessa tulee myös juoksulenkkien kokeilu taas ajankohtaiseksi, juoksu kun on ollut "kiellettyjen" listalla BC:n ajan.


Salitreenejä aion jatkaa BC:n ohjeilla. Myös kehonpainotreenit on kesällä varmastikin aikamoinen apu jos ollaan reissussa ja salille ei pääse. Vaihtelua treeneihin saa ilmaisesta Muscle Challengesta, jossa on 4-jakoinen ohjelma saatavana.


Ruokailussa hölläilen juhannuksen ajan ja sen jälkeen palaan BC ruokavalioon ilman vaakaa. Tuolla Muscle Challengessa on myös ruokavalio, jota voisi koitella, en ole sitä juurikaan tutkaillut joten sen sisältöä en tiedä. Tutkitaan ja katsotaan.


Kesän aikana aion kuitenkin syödä paljon tuoreita marjoja ja vihanneksia. Ja perjantaina ostan palkastani kerrankin jotain "tarpeetonta" itselleni palkinnoksi. Nimittäin jäätelökoneen!

iive

7 kommenttia:

 1. Oot tehny niin hyvää työtä Iive! <3 ONNEA, olet jäätelökoneen todellakin ansainnut! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Onnea! Muista että lihaksia ei saa hetkessä. Siihen hommaan yhtä paljon malttia kuin painonpudotukseen. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä iive! Tärkeintä on, että vastoinkäymisistä huolimatta et koskaan luovuttanut. Ja mieti, miten vahvalla pohjalla painonhallintasi nyt on koko loppuelämää ajatellen. Harvemmin elämä on tyhjiö, vaan aina tulee jotain mutkia matkaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki ihanat!
  Jäätelökone odottaa hakijaansa ja huomista tilipäivää :)
  Ja tosiaan ne lihakset ei hetkessä kasva mutta kyllä niitä jo aika paljon löytyy <3 Tänään on kasvateltu muutama gramma ehkä lisää ;)
  Uskon, että olen nyt tosiaankin tehnyt elämänmuutoksen ja tästä on nyt hyvä jatkaa ilman mitään kuureja vaan normaalia arkea kuntoa ja terveyttä kehittäen <3

  VastaaPoista
 5. Huippuihanaa ja onnellista - onnea! <3

  "Ilman vastoinkäymisiä minusta ei olisi tullut mitään. Minä jouduin ponnistelemaan saavuttaakseni tavoitteeni."

  VastaaPoista
 6. Hienoa iive!!!! :) tsempit uuteen tavoitteeseen :)
  Mä oon ollut täällä vähän jäljessä postausten lukemisessa, mutta näin juhannuksena oli aikaa kuroa kiinni :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  VastaaPoista

Kiitos :)