keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Arki alkaa

Eilen ja tänään on salitreeni kulkenut todella hyvin. Liekö yövuorojen karkeista tullut vähän boostia ;) mutta jalkatreenit eilen ja käsi-selkä-rinta-treenit tänään kulki kuin unelma. Melkeimpä jokaiseen liikkeeseen laitoin lisää painoja! Sitä ei olekaan tapahtunut sitten Bikini Challengen alun. Jossain vaiheessa siinä stoppasi painojen lisäykset täysin ja tähän asti se kesti. Välillä otettiin jopa vähän painoja alaskin päin, mitä teen kyllä todella herkästi jos tuntuu että se olematonkin tekniikka meinaa karata lapasesta.
Koska hyvää tavoitetta ei ole tullut vastaan niin jatkan treenailua ja syömistä entiseen malliin. Onhan tässä kropassa töitä tehtävänä ja ainahan niitä painoja voi yrittää nostaa ja nostaa ja nostaa. Loputtomiin. Siinäpä tavoitetta nyt ensi talveksi ennen kuin jotain parempaa ilmestyy näköpiiriin.

Salilla on ollut kuuma :) ylläri? Niin varmaan joka paikassa ja mä nautin täysillä!


Salin jälkeen suuntasin metsään ja keräsin sen mun perussatsin eli sellaisen 4-5 litraa mustikoita ja metsämansikat päälle. Lisäksi kahteen otteeseen kävin uimassa puolisen tuntia kerta, joten eiliselle liikuntaa kertyi yhteensä 5 tuntia!


Illalla sain myös oman Lintusen kotiin lomailemasta ja aamu aloitettiin yhdessä puurolla ja marjoilla <3 Ei voi olla parempaa!

idruoka


Oon niin onnellinen, että Lintuselle maistuu puurot ja marjat ja muutkin jutut täysin.

Huomenna alkaakin perusarki pyörimään kolmivuorotyön, päiväkodin ja harrastusten kanssa. On ihana kyllä, että vaikka itse en kesälomaa saanutkaan viettää kuin sen 2vkoa niin Mammalassa sai Lintunen viettää toiset kaksi viikkoa lomaillen. Että edes jollakin tässä perheessä oli kunnon kesäloma ja lapsellehan se loma kuuluu. Ei ole itsestään selvä asia tämä, joten kiitollinen täytyy olla. Kiitos Äiti <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)