torstai 10. heinäkuuta 2014

Happy Days- Love Love Love

Viime päivinä olen Voimaannuttanut itseäni vähän erilaisella tavalla kuin huhkimalla raudan parissa (paitsi jo eilen aloin hieman kaipailla pientä juoksulenkkiä tai kahvakuulasessiota). Voimaa olen ottanut auringosta ja nauttinut tosiaankin olosta rannalla. Rakastan aurinkoa ja rannalla oloa ja jos sitä minulle vuodessa viikon ajan suodaan niin siellä minä olen kuin iilimatonen ;)


Palamiseen suhtaudun tietysti kunnioittaen. Ja niinpä meillä onkin kaksi jättivarjoa mukana. Ja nuo varjot suojaavat kumpaakin rannalla olijaa eli minua ja tytärtä liialta paahteelta.


Ollaan aikamoinen karavaani kun rannalle saavutaan kylmälaukun ja kaikkien muiden tykötarpeiden kanssa :D
Ainoo mitä mukana ei hirveästi ole on vaatteet. Uikkareita on kyllä monet, että voi vaihtaa välillä ;)Sillä mä olen just nyt mun omassa "Bikinikunnossa" ja rakastan ja olen hyväksynyt oman kroppani kerrankin niin ettei tarvitse sitä hävetä. Aika erikoinen fiilis kyllä <3


I Love Summer!
iive

ps. ja mitä nyt oon muita rannalla olijoita vähän katsellut niin se muuten näkyy se oman kropan hyväksyminen ja se näyttää kuulkaas hyvältä! Aivan sama minkä kokoinen se ihminen on kun se on sinut ittensä kanssa niin sen kyllä huomaa :)

1 kommentti:

Kiitos :)