sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Lomalla kaikesta

Tällä hetkellä näyttää kovasti siltä, että olen työn lisäksi lomalla kaikesta mikä liittyy a) treenaamiseen b) ruokavalioon c) painonpudotukseen.

Sen sijaan pinnalla ovat olleet sadeviikolla remontointi, neulominen, Midsomerin murhat, lepäily, syöminen, herkuttelu ja kaikenlainen muu höpsöttely. Erityistä herkkua on olleet tuoreet kasvikset, kirsikat ja herneet. Mutta myös jäätelö ja karkki ;)


Nyt kun aurinko ja lämpö saapui vaihtuneevat nämä rannalla lötköttelyyn, syömiseen, auringonottoon ja kaikenlaiseen höpsöttelyyn, lähinnä ulkona auringossa.

Eilen käytiin vatkuamassa koko päivä Särkänniemessä ja koska perheessämme on pieni hurjapää, joka ei laitteisiin yksin pääse ja miehellä on jalka kipsissä niin minähän siellä vatkasin jos jonkinmoisessa vempeleessä kaverina koko päivän. Olin kotiin päästyä aivan poikki. Varmaan väsynein koko porukasta vaikka ei ollut helppo miehenkään pesti könkätä kipsin kanssa ees taas.
Oli kiva olla Tampereella. Näsinneulasta katsellessani sydän oli pakahtua.


Tänään pääsin siihen puuhaan mitä olen odottanut vuoden ajan. Rannalle, aurinkoon, keräämään voimia tulevaa pimeyttä ja talvea varten.


Ensi viikolla aion, joka ikinen lämmin päivä, olla rannalla monta tuntia. Saas nähdä kyllästyykö ipana jossain vaiheessa ja joudunko lähtemään rantsuun yksinäni.


Ihanaa kesää!
iive

2 kommenttia:

  1. Lomailu tekee välillä niin hyvää. Hyviä rantapäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tajunnut olevani näin loman tarpeessa, joten hyvää kyllä tekee :)

      Poista

Kiitos :)