maanantai 14. heinäkuuta 2014

Menin mustikkaan, päädyin järveen

Töissä oli tänään kyllä aikamoisen kuuma.
Onneksi oli lyhyt työpäivä ja työpaikan vieressä on uimaranta. Heti kun kello löi 13:sta, minä hyppäsin uikkariin ja järveen. Reilu vartin pulikoin (uin reippaasti) ja kerkesin juuri pyörällä ajella kotio kun ukkosmyrsky alkoi. Sillä aikaa olikin näppärä syödä ja nukkua päikkärit, sillä kas, ei ollut nettiä eikä telkkaria ensimmäisen räsähdyksen jälkeen.Ukkosen laannuttua ja hetken paikkojen kuivuttua päätin kuitenkin lähteä metsään katselemaan mustikoita ja olihan niitä. Ikävästi sade ja ukkonen sotki suunnitelmia ja kesken piti keruu lopettaa. Päätin sen sijaan käydä vähän kävelemässä metsässä kun sateenvarjokin oli mukana. Matkalla sade loppui ja ukkonenkaan ei tullut päälle ja minä päädyin "salaiselle" uimarannalle. Ketään ei missään ja niinpä minä heitin urkkakamppeet kivelle ja päädyin alusvaatteissa järveen. Onneksi tekniset alusvaatteet on aika hyvät uimiseen :)
Vähän jänskätti uiskennella kun ukkonen jymysi vastarannalla. Kun eihän ukkosella oikein vissiin saisi uida...
Kultainen ranta on nimensä veroinen.


Uimisen jälkeen kävin keräämässä lopunkin purkin täyteen mustikoita. Huomenna saakin aamupalaksi kaurapuuroa mustikoilla ja raejuustolla <3 Mahtaa olla hyvää!

Loppujen lopuksi päädyin vielä kerran uimaan (pakko oli huuhdella ötökkämyrkyt ja hiet heti pois), tosin nyt yleiselle rannalle ihan uimapuku päällä, joten tänään tuli uitua kolmesti, mikä on mulle kyllä aikamoisen harvinaista.

Nyt mustikkamaitoa syömään ja vähän jotain muutakin, sit nukkumaan ;)
Menkäähän ihmiset metsään!
iive

2 kommenttia:

  1. Jee, sinä! Kolmesti eri luonnonvedessä päivän aikana, ei hassumpaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin aika hyvin :) Eilenkin kävin, mut vaan kerran.

      Poista

Kiitos :)