sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mennyttä ja tulevaa

Viimeinen lomapäivä ja pilvet on peittäneet taivaan. Saa nähdä päädymmekö rannalle vai emme, joka tapauksessa huomenna alkaa arki töiden merkeissä ja on aika palata normaaliin elämäntapaan.

Loman aikana tuli tehtyä kaikenlaista ja niistä kuvat :) Aloitin oikein urheilullisesti soutamalla ja hikisalilla punttaamalla. Sitten tuli täysi stoppi ja viimeiset lomapäivät on taas hinguttu salitreeneihin.


Ensimmäisen viikon syömiset lähti Bikini Challengen jälkeen vähän lapasesta, ei pahasti, mutta kyllä tuli syötyä kaikenlaista mm. mäkkäristä ja karkkihyllyltä. Persus pysyi tiiviisti sadepäivinä sohvalla (mitä nyt vähän remppasin lisäksi kotona) ja neuloa tikutin. Aurinkoisina päivinä piti neule roudata vielä rannallekin mukaan, että saisi valmiiksi.


Auringonpaisteen myötä alkoi tehdä mieli aamupalaksi puuroa :) ja muutenkin ruokavalio siistiytyi salaatteihin ja muuten hyviin ruokiin.


Kylmälaukussa kulki eväät ja juomiset kätevästi rannalle.


Ja loman toiseen viettokohteeseen eli Mäki-Matin Perhepuistoon <3


Rannalle piti saada jotain rusketusrajatonta vermettä. Kaikki uikkarit oli kovin olkaimellisia niin ompelimpa sitten tälläisen virityksen. Hyvin on toiminut :) vaikkei ole alaosan kanssa ihan samaa paria ;)


Koko kropan treeni tuli tehtyä perjantaina ja eilen rääkkäsin takareisiä sekä takapuolta. Hieman on nyt kireähköt fiilikset jaloissa venyttelyistä ja joogasta huolimatta. Ihana fiilis kylläkin :)
Ja nyt kun loma on mennyt niin voi jatkaa taas kriiseilyä siitä, että mitäs nyt jatkossa? Tavoite puuttuu ja sitä myöten myös keinot siihen.
Kevään molemmat tavoitteet (saavuttaa 64kg paino ja käydä läpi Bikini Challenge) on saavutettu ja uutta ei ole vieläkään saatu tilalle. Olen ihan tuuliajolla...
"Taskusta" löytyy ruokavalio ohjeita ja treeniohjelmia, mutta mihin painottaa ja mitä kohden suunnata? Ehkäpä se vastaus löytyy ajan kanssa.

iiveEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)