tiistai 5. elokuuta 2014

Aloitetaan maanantaina....

Maanantai tuli ja meni ja lipsumiset otettiin haltuun. Heinäkuun "MietiKaksiKertaaEnnenKuinOtat" ideologiani onnistui aika hyvin. Sen kertoi vaakakin kun paino oli noussut vain reilun kilon alemmista BCpainoista.

Nyt jatketaan ideologialla ÄläOtaOllenkaan. Ja sopivasti oli töissä levitelty karkkikuppeja ympäriinsä, mutta en syönyt koska ei ollut järkeä, ei edes oikeasti tehnyt mieli, kunhan olisi vaan käsi kupilla käynyt ja napsaissut, mutta pidin pintani refleksiä vastaan :)

Eilen oli hektinen päivä, aamusali-rannalle-lounaalle-töihin-töissä uimaan-töiden jälkeen uimaan. Tänään ajattelin toistaa samaa kaavaa :) Huomenna pääsisi täyttämään taas pakastinta kun on aamuvuoro.

Laskin tuossa nimittäin niin, että jos meidän kolmihenkinen perhe syö päivässä noin 100g marjoja niin vuodeksi niitä täytyisi olla 109kg! Ja monesti kun niitä menisi enemmän kuin tuo 100g per nenu. Saa siis ahkeroida jos meinaa että riittää!

Nyt on treenattu ihan tosissaan ajatuksella, mutta ruokapuoli on kohtuullista, jossain vaiheessa olisi kiva vähän pienentää tuota rasvakerrosta, jos sieltä alta löytyisi jotain kivaa kuten vaikkapa lihaksia! Aatella. Mulla! Mut on niitä siellä ;)

Oman itsensä hyväksymiseen on ainakin otettu S U U R I askel. Sillä kesällä ei ole ahdistanut yhtään olla töissä bikinit päällä :) Eipä ole ennen moista työasua mulla ollut, mutta koska olen omistautunut työlleni, niin minähän sinne järveen kannan kaikki asukkaat jotka sinne vaan haluaa, vaikka kuinka olisi halvaantunut! Voimistakin on siinä hommassa kyllä hyötyä ;) Työpaikkani on siis uimarannan vieressä ja mielestäni vammaisellakin on oikeus uida, vaikka se ei niin helpoa olisikaan. Voi sitä onnea mitä olen siellä rannalla nähnyt ja heidän kanssaan kokenut!

Eilen alkoi syksy Bikini Challenge ja suosittelen kyllä sitä jos on rasvaprosentin tiputus tarvetta niillä viimeisillä kilotiristyksillä. Isompiin tiputuksiin Superdieetti on varmasti parempi. Itse en siis ole mukana, mutta tavallaan saa buustia kun tietää mitä toiset tekee. Vaikka onhan ne ohjeet vähän erilaiset, tuskimpa kuitenkaan kamalan...


Tämä oli ehdottomasti parasta ruokaa BC:ssä, resepti löytyy TÄSTÄ postauksesta. BikiniChallengen ohjeet omaava osaa tämän ohjeen varmasti muutta reseptiä JUURI SIIHEN muotoon kun tarvitaan. Eli täysin BC-ohjeita seuraava tämä resepti ei ihan ole, sillä niiden ohjeiden julkaisu on kielletty. Postauksesta löytyy myös muita BC:hen helposti muokattavia ruokaohjeita, vink, vink!

Ihanaa Viikkoa!

iive

6 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin omassa paikassasi töissä, uskoisin - kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niiiin oikeessa ja omassa paikassa töissä ettei paremmin vissiin vois ollakaan :)

   Poista
 2. Mie lähdin siihen nyt alkaneeseen BC:hen, mutta vähän silleen rennommin. Tässä on tulossa muuttoa, kavereiden valmistujaisia ja muita juhlia ym., että aion kyllä syödä ohi ruokavalion jos on erikoistilaisuus. Äskenkin söin 10 g ylimääräistä leipää, kun tuntuisi niin naurettavalta jättää joku neljäsosa palanen kuivumaan. Suht helppo pitäytyä ruuissa, kun herkuista pitävä mieheni on toisessa kaupungissa töissä, ei muuten varmaan onnistuisi :D Toki uusien opiskelujen alkaessa pitää siirtyä lounasravintolan antimiin, kun ei siellä varmasti minnekään kylmään saa päivien ajaksi omia eväitään. Treenit vaikuttaa tosi kivoilta, ja pääasiassa niiden takia osallistuinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin osallistuin pääasiallisesti sen vuoksi että saisin treenejä eteenpäin ja siinä onnistuinkin. Aika hyvin ruokatsydeemit pidin kuosissa, mutta en tosiaankaan mennyt sillä tiukimmalla ruokavaliolla (vaikka painon puolesta olis voinutkin) ja jonkin verran sovelsin. Tyytyväinen olin ja kaikista parasta oli FB-ryhmä joka on edelleen aktiivinen :)

   Poista
  2. Mie muutan uuteen kaupunkiin tuossa kohta puoliin ja olen muutaman viikon siellä yksikseni ennen kuin koulut alkaa. Ajattelin silloin testata oikein tiukan ruokavalion pitämistä, kun ei ole mitään sosiaalista elämää tms. vaikeuttamassa. Vain minä ja food prep! :D Olen niin nautiskelija ja sosiaalinen syöjä, että ei omat eväät maistu jos esim. poikaystävällä on jotain parempaa.

   Poista
  3. :) Näinhän se monesti menee että seurassa ruokakin on parempaa :) Toisaalta sitten kun jos on motivaatio kohdallaan ei yleensä toisten syömiset/herkut haittaa mitään :)

   Poista

Kiitos :)