maanantai 25. elokuuta 2014

Elämänmuutos

Tänään taas kerran sain muistutuksen siitä kuinka elämä onkaan muuttunut.
Katsoin tv:stä ohjelmaa Hurja painonpudotus UK ja siellä oli nainen jollaiseksi ennen kuvittelin tulevani. Lihava nainen, joka söi salaa herkkuja, eikä jaksanut tehdä mitään muuta kuin istua nojatuolissa ja katsella televisiota.
Oli aika kamalaa tajuta, että oikeasti joskus olin sitä mieltä, että tulen aina olemaan lihava ja addiktoitunut ruokaan. Ja huonokuntoinen.
Ei minulla ollut syytä uskoa muuta entisen elämäni perusteella. Kaikki vaan pikkuhiljaa pahenisi ja se elämä olisi kertakaikkiaan siinä.

 Tässä olen minä silloin ja tässä on myös ihana pullea vauvani.
(vauvojen kyllä kuuluu olla ihania ja pulleita)
 Ja sitten tapahtui jotain.
Tässä olen minä tänään. Vahvana ja voimakkaana. S koon urheiluvaatteissa miettimässä mitä tänään treenailisi. Minä joka masennusmässytysten sijaan miettii ja googlaa mistä ruuasta tulisi vieläkin voimakkaammaksi ja paremmin voivaksi.


Ja tässä on tytär, joka kasvaessaan sai kaiken aikaan ja antoi äidillekin tulevaisuuden <3

iive

ps. Kohti paleota ruokavaliolla paino oli tippunut kilon vaikka olen ollut liikkumatta ja sairaana. Oho.

8 kommenttia:

 1. Hienon muutoksen oot saanut aikaan ja näytät tosi pirteältä ja "tervehenkiseltä" jos nyt tommosta sanaa voi käyttää. =D Mutta tiedät varmasti mitä tarkoitan. Ja tyttö on nätti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoisen muutoksen oon jo pikkuhiljaa tajunnut, mutta sisäinen muutos tuli kyllä kuin halolla päähän tänään kun katselin tuota ohjelmaa. Olin nimittäin jo unohtanut vuosien takaiset mietteeni ja nyt tuntui kuin elämä olisi suorastaan alkanut alusta! Siis vitsit, mulla on tulevaisuus!
   Ja tervehenkinen on mulle superkohteliaisuus! Sitä mä just haluankin olla ja pitää itteni päästä ja kropasta kunnossa :)

   Poista
 2. Upea muutos!! Tekstiisi on helppo samaistua! Itsekään en olisi joskus aikoinaan uskonut että vielä pääseen tällaiseen kuntoon kuin mikä tänään on :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ennen mä olisin nauranut jos joku olisi sanonut, että hei viiden vuoden päästä sä bloggaat terveysblogia ja oot laihduttanut melkein 30kg ja jaksat tehdä asioita ja oot terve! En olis uskonut.
   Nyt meillä on ihan uus tulevaisuus <3

   Poista
 3. Ihan mahtavaa!! Kuntoilu on niin parasta!!

  VastaaPoista
 4. Hurjan upeaa työtä olet tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiitos :)