perjantai 12. syyskuuta 2014

Eteenpäin

Ennen Bikini Challengea mietin kovasti tulevia tavotteita, sillä tiesin saavuttavani painotavoitteeni BC:n aikana. Erittäin tyytyväinen olen ollut siihen, että paino on pysynyt suurin piirtein samoissa lukemissa sairasteluongelmista huolimatta eli siinä +-64kg

Tyytymätön olen ollut sen sijaan siihen, ettei minulla ole enää mitään tavoitetta! Huvikseni ajattelin hieman vielä pudottaa painoa, mutta se ei nyt ole mitenkään erikoisen hyvä tavoite, sillä mitään kilomääriä en osaa suunnitella. Sen tavoitteeni löydän pikemminkin peilistä kuin vaa'asta.Juoksutavoitteet ovat selvät. Niitä ei kertakaikkiaan ole. Jalka ei tule kestämään juoksemista. Piste.

Salilla puurran Muscle challengen treeneillä, nautin treenaamisesta (jos olisin terve ja sinne salille pääsisin...) mutta mitään nostan X- määrän kiloja penkistä en osaa itselleni asettaa.

Ruokavaliooni olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Viljaton on pitänyt arjessa hyvin vaikka kipeänä olenkin tutustunut mm. gluteenittomaan pitsaan ja hampurilaiseen (jotka olivat muuten todella hyviä kokemuksia!) Seuraava siirto ruokavalioon olisi siirtyä osittain maidottomalle ruokavaliolle. Käytännössä se tarkoittaa, että ruokavalioon jää tiettyjä hapanmaitotuotteita ja pitkään kypsytettyjä juustoja. Muut pois tai siis muuta tilalle :)
Ruokavalioon otan takaisin kaurahiutaleet <3


Yleisiä liikuntatavoitteita ajattelin syksylle vaikkapa näin
 • Työmatkaliikunta takaisin
 • Kerran kuukaudessa käyn uimassa lapsen kanssa (kävisin useammin, mutta meidän uimahalli on valitettavasti remontissa)
 • Vähintään kerran kuukaudessa käyn tanssimassa (koska se tuottaa minulle niin suurta henkistä iloa liikunnan lisäksi)
 • Vähintään kerran viikossa pyrin poikkeamaan metsään edes hetkeksi.
 • Pyrin aloittamaan päiväni lyhyellä tai pidemmällä jooga-hetkellä.

Viikonloppuna haaveilin pääseväni katsomaan Jyväskylän karsintoja, mutta tadaa miehellä onkin golf-kisat, hyvästi siis karsinnat. Lintusta kun en niihin oikein viitsi useaksi tunniksi viedä...

Julistan siis valmistautumisviikonlopun alkaneeksi. Kuume on vihdoin laskenut ja pyykinpesu ei ainakaan vie hirveästi energiaa. Huomaa, että olen ollut viikon kipeänä, sillä kaaos kotona on aika kamala.

Kaaoksen minimoiminen on myös yksi syksyn tavoitteistani. Jo pitkään olen pyrkinyt karsimaan kotona pesiviä turhia tavaroita, mutta tuntuu että homma on loputon suo. Me kun ei olla mitään minimalisteja... taistoon taas jatkamme kesän jälkeen :)

Ihanaa viikonloppua kaikille ja tsemppiä viikonlopun kisaajille <3

iive

4 kommenttia:

 1. Kaunis <3, hyväkroppainen Iive!

  Aurinkoista viikonloppua! Jospa pysyisitte nyt terveinä loppuvuoden koko poppoo.

  Ps.Minäkin olen ihastunut gluteenittomaan pitsaan (rahka, k.muna, juustoraaste, kauralese) - huippua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaneli <3

  Minä olen kyllä tutustunut vallan ihan Kotipitsan gluteenittomaan pitsaan :D Kipeänä ei tullut väännettyä itse, mutta jokin päivä kyllä teen sitäkin!

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä tehnyt hienoa työtä, onnittelut siitä! :)
  Meidänkin uimahalli on remontissa, ei vissiin kuitenkaan sama halli kyseessä! ;) Mäkin kävisin lapsosen kanssa useammin uimahallissa, mutta nyt remontin vuoksi matkaa lähimpään halliin on 40km. Mutta on se sen arvoista, edes kerran kuussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vissiin oo tosiaan sama :) Meillä ei Jyväskylän uimahalliin ole kuin reilu 10km, mutta hinnat on tuplat siitä mitä meidän omassa hallissa oli. Hieman sylettää maksaa uintikerrasta 9,50e/aikuinen, toisaalta on siellä puitteetkin ihanat kylpyläaltaineen jne.

   Poista

Kiitos :)