sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ihana elämä :)

Huh,
vaikka reissuilu, varsinkin porukoiden luo, onkin ihanaa niin näistä siirtymisistä en tykkää yhtään! Pakkaa sitä tätä ja tuota, mitä unohtui?

Tänään kuitenkin taas huippupäivä :) ylläri.
Käytiin äidin ja Lintusen kanssa aamupäivällä puolukoita poimimassa.


Sunnuntai päivälliseksi olikin jotain ihan herkkua. Kuvassa siivoutuu teeri pataan, mutta lisäksi siellä oli jättikokoinen metso sekä fasaani.


Kuva ei anna ruualle oikeutta, mutta anteeksi vaan, oli pakko päästä syömään just eikä heti kaikkea tätä herkkua <3


Lauantaina poimituista karvalaukuista (en osaa niitä muuksi nimittää) tehtiin pikkumummin ohjeiden mukaan sienisalaattia, rosmariini-timjami porkkanat oli puikula perunoiden kanssa lisukkeena ja sitten tietenkin pääasia eli liha sipauksella mustaherukkahilloa. Söin kerrankin itseni aivan ähkyksi kaikesta tästä ihanuudesta.


Kotiin saatiin viemisiksi porukoilta Järvikylän selviytymissetti :D
Rucolaa, timjamia, tilliä, persiljaa sekä erilaisia salaatteja. Yrtit päätyivät pakastimeen josta niitä on helppo heittää ruuan sekaan. Salaatteja tullaan syömään ensi viikolla, mutta koska kaikkea ei varmaan salaatteihin saada tungettua ennen niiden nuupahtamista niin päätin kerrankin kokeilla vihersmoothien tekemistä!

idkuva

Puolukat on itse kerättyjä, persiljan varret sai tähän hyötykäytettyä näppärästi, omenat saatiin miehen työkaverilta ja avokado päätyi Lintusen voileipään, tilalle tuli banaani.Lintunenkin tykkäsi smoothiesta, joi kaksi lasillista. Ja kummallisesta väristään huolimatta, oli smoothie aivan todella kelpo pakkaus! Makua taitettiin vielä tipalla hunajaa ja lorauksella sitruunamehua!
Huomenna aamulla ajattelin kokeilla aamun piristystä eli smoothieen tujautan ainakin persiljaa, salaatteja sekä omenaa. Ajattelin tätä enemmänkin vitamiinipommina kuin vatsantäytteenä. Muut aamupalat sitten erikseen :)


Olen todella onnellinen Lintusen syömisistä. Tämä smoothie yllätti täysin, että sekin meni. Yrttejä pakkaseen silputessani kävi pieni käsi nappaamassa kourallisen timjamia ja persiljaa, suoraan suuhun. Sunnuntai-aterialta ensiksi lautaselta hävisi sienisalaatti seuraavaksi lihat :D

Sienisalaatti oli niin makoisaa, että taidan koettaa suunnistaa josko niitä sieniä löytäisin metsästä itsekkin, tekisi niin mieli saada tuota sienisalaattia toisenkin kerran tänä vuonna!

Huomenna alkaa sitten taas arki, joten hyvää viikkoa kaikille! Toivottavasti aurinko hellii meitä yhä ja päästään nauttimaan kohta ruskasta <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)