lauantai 6. syyskuuta 2014

Kitupiikin piilosäiliö nro.214

Ihana päivä ♡
Ulkona on viihdytty urakalla. Ensin mentiin tutkimaan riippusiltaa keskelle metsää ja löydettiin kassillinen sieniä. Ja paljon puolukoita, ne mennään keräämään huomenna.
Äiti ja sen lapset ja lapsenlapsi ♡ Olipa kiva olla äidin ja veljen kanssa liikenteessä ♡ ja Lintunenkin tykkäsi, etenkin sienistä ja mahtavasta riipusillasta.


Illalla vanhemmat lähti teatteriin ensi-iltaan ja me "kakarat" suunnattiin kätköilemään pitkästä aikaa. 7/8 kätköistä löydettiin. Mysteerikätköstä (Kitupiikin piilosäiliö) saatiin 2 "lukkoa" auki ja 2 jäi avaamatta. Vähän jäi harmittamaan tuo. Oli niin hieno kätkö kyllä. Täytyy varmaan miettiä ratkaisuja kotona ja käydä yrittämässä uudelleen joskus toiste.


Harmittaa myös vähän kun jätin järkkärin kotiin. Olis ollut paljon kuvattavaa tänä viikonloppuna.


Kuten mysteeriportaat metsässä keskellä ei mitään.


Päivän saldo:
Kassillinen sieniä
1 uusi hieno paikka löydetty (riippusilta).
Monta tuntia kivaa yhdessäoloa ulkosalla läheisten kanssa.
Noin 5km mettässä juoksentelua.
7 ratkaistua geokätköä.

Ei huonompi päivä :)

iive

ps. otin sanavahvistuksen hetkeksi pois käytöstä ja laitoin kommenttien valvonnan päälle. Blogin kommenttiboksi täyttyi välittömästi roskapostista, joten valitettavasti sanavahvistus tulee takaisin käyttöön nyt :(

2 kommenttia:

  1. Hienot portaat, olis kiva tietää mitkä portaat ne oikein on.

    Toi roskapostitouhu on nykyään aikamoista. Mulla sitä menee FitFashionin toimesta ihan hirveet määrät suoraan roskalootaan.

    VastaaPoista
  2. Joo oli tosi erikoiset portaat ja ihan mettän keskellä. Oisko siinä joskus ollut joku mökki ja nuo portaat olis sen mökin pihalle? Mitään kivijalkaa ei kyllä löydetty...
    Tuo roskaposti on hirveetä :P sinnehän ne roskapostikansioon menisi bloggerin toimesta, mutta kun ne tulee silti mun sähköpostiinkin ja puhelin piippaa sit jatkuvasti.

    VastaaPoista

Kiitos :)