maanantai 15. syyskuuta 2014

Oman elämänsä sankari :)

Jaksoin herätä aamulla jo kahdeksalta. Se on iltavuoropäivinä mulle todella aikaisin, mutta yritän nyt syksyn pyrkiä aika tasaiseen vuorokausirytmiin. Ei pitkälle valvottuja iltoja, ei myöhään nukuttuja aamuja. Kahdeksan on sopiva aika nousta ja jospa se helpottaisi niitä aamuvuorojakin...

Flunssaisuudesta huolimatta kolmen tunnin aikana on kerennyt tehdä ja syödä aamupalaa.

Ommella lapselle yhdet housut.

Ja samalla tehdä kurpitsakeittoa :)


Kokeilin ensimmäistä kertaa munapuuroa :D Ja banaanin kanssa se kyllä maistui ainakin mulle. Lintuselle oli ehken hieman liian makeaa. Happamampien marjojen kanssa sillekin ehkä maistuisi paremmin. Söi se kuitenkin kaikki, joten ei se niin pahaa ollut.
Itse tykkäsin tuosta puurosta todella paljon ja aion tehdä sitä kyllä jatkossakin. Myös Provenan gluteenittomat kaurahiutaleet on olleet positiivinen yllätys koostumuksen ja maun puolesta.
Kiitos Lumituulin Lauralle hyvästä puuroreseptistä ja inspiraatiosta :)


Lähikaupasta löytyi eilen tämä ihana 2,5kg painava kaveri. Se meni tänään uuniin ja keittoon samalla reseptillä kuin aikaisempi Butternut-kurpitsa.


Aiemmin en ole edes tiennyt että kurpitsasta voi kokata yhtään mitään. Kurpitsapikkelsikin on ollut aina aikalailla inhokki. Lämpimänä kurpitsa onkin todella hyvää ja mulla on tuohon keittoon aikamoinen himotus :)

Tänään alkoi miehen kanssa uusi diili ja itselläni on tavoitteena pudotella rasvaprosenttia aikalailla ensi kevääseen mennessä, kuitenkin mahdollisimman paljon Paleo-ruokavaliota noudatten. Toivon että sairastelut olisi nyt tässä ja pääsisin treenien pariin kunnolla. Sitä odotellessa (ja lounasaikaa odotellessa) keskityn kehonhuoltoon ja joogaan :)

Ihanaa viikkoa kaikille <3

iiveEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)