perjantai 5. syyskuuta 2014

Ulkona

Jipii, yövuoroista tuli toivuttua yllättävän hyvin vaikka niiden aikaan olo tuntui aikas karsealta. Eilen pääsin jo hyvin rytmiin kiinni ja matkustettiin ex-tempore mun vanhempien luo savoon.


Matkaeväät tuotti vähän päänvaivaa. Olis pitänyt syödä lähtiessä kotona, sillä kaupasta ei löytynyt MITÄÄN viljatonta ja suolaista vaihtoehtoa. Punnitse & Säästä liikkeestä löytyi onneksi suolattuja cashew-pähkinöitä ja QuestBar. Ne ei valitettavasti nälkää paljon helpottaneet, sillä pähkinät ei menneet jostain syystä alas (kaipasin suolaista hiilaria) ja QB oli aivan liian makea mulle. Ihan kuin olis syönyt tuplamakeita Fazerin Omareita :P Että herkkuna noi menee kyllä, mut välipalaksi -ei kiitos mulle.

Aamulla odotti näin mahtavat treeninäkymät. Hölkkäilin pururataa pitkin paikalliselle urheilukentälle.


Vuoroin salitreeniä ja vuoroin juoksuvetoja + askelkyykkyä.


Urkkakentällä on nimittäin aivan mainio GymPark, kaikkien kuntalaisten vapaasti käytettävissä 24/7. Laitteissa käytetään vastuksena omaa painoa, eli esim. alimmassa kuvassa nousen käsien punnertamana ilmaan. Keventää voi sitten pitämällä varpaita maassa, painoa saa lisää kun menee risti-istuntaan :)Lintunen ja äiti tuli kentälle kans. Juostiin tytön kanssa kilpaa (jouduin muuten juoksemaan ihan tosissaan!) ja kaikki treenailtiin tuossa "salilla". Lopuksi ajeltiin vielä PikkuMummin luo ja vietiin se senioritalosta lenkille.
Siellä me oltiin neljä sukupolvea sit lenkillä <3


Illalla päästiin teatteriin katsomaan ennakkona farssia Maailmanlopun Hautaustoimisto. Ja täytyy sanoa, ettei Varkauden Teatteri tälläkään kertaa pettänyt. Näytelmän teksti on Kummeli-porukan tekemä ja he ovat esittäneet sen ensin Tampereella. Nyt näytelmä siis Varkauden teatterin versiona, mutta mainiosti löytyi savostakin huumoria. Aivan perinteistä Kummelimeininkiä tämä ei ollut, mutta viittauksia löytyi, joten vaikka ei Kummeleista tykkäisikään niin tästä voi tykätä :)


Ja teatteriin oli kiva laittaa uusi mekko päälle ja meikatakin. Alkaa tänä vuonna tulla ulkonakäymisen ennätys mulle monien hiljaisten vuosien jälkeen. Enkä kyllä pahaksi pistä!


Huomenna olis taas uudet kivat suunnitelmat tiedossa. Saa nähdä mitä kaikkea keretään tekemään <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Ja sunnuntaina kaikki vois mennä vaikka viemään sen mummon tai papan ulos ;)

iive

2 kommenttia:

  1. Noista Questbareista monet puhuu, mutten oo ite VIELÄKÄÄN muistanut sellaista ostaa ja maistaa. Nyt taas ku tuli muistutus nii täytyy yrittää tänään kaupassa muistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi kyl mietintään, että oliko hyvä vai huono kokemus... kahvin kanssa ehkä ok esim pullan tms. tilalla. Ja lämmitettynä vaik itsetehdyn jätskin kanssa. Eli herkku, ei välipala ;)

      Poista

Kiitos :)