keskiviikko 29. lokakuuta 2014

No tuleeko sitä keittoa?

Oli vallan ihana herätä aamulla ja todeta ettei ole minnekään kiire. Eilinen päivä menikin neuvolassa Lintusen 5v-tarkastuksessa ja loput päivästä kyläiltiin. Tosin kuntosalilla tietenkin tuli käytyä :D

Tälle päivälle oli suunnitelmissa salitreenit, syöminen ja uiminen. Kaikki tehtiin, mutta kerrankin kunnon poikkeustyylillä, että mihinkään ei ollut kiire. Ihmeelliseen aikoihin syötiin, mutta so what kun syötiin säännöllisesti niin ettei nälkä päässyt yllättämään.

Salilla oli treenipäivä kakkosen vuoro eli Rinta&Kädet. Eilen selkäpäivänä jo tunsin kuinka voimissa oli heikkoutta selän jumimisen vuoksi ja tänään sain jatkaa samoilla fiiliksillä. Tiputin painoja jonkun verran alemmas ja yritin keskittyä vain liikeratoihin ja tuntumaan.
Taisi onnistua kun salilta lähdettäessä kädet oli kuin spagettia ja vielä uimaan pitäisi lähteä...


Koska Lintusen pinaattikeitto unohtui kaupan pakastealtaaseen jaettiin minun lounassalaatti kahtia ja seuraksi piti saada jotain vatsantäytettä.
Muistin Mini Fitness-blogin porkkanasämpylä ohjeen ja alta aikayksikön uuni oli päällä ja ainekset kulhossa.
Paitsi että uups.
Sitä rahkaa piti laittaa 3rkl ja minä laitoin koko purkin :D Lisäilin sitten aineksia tuohon mitä satuinkaan keksimään ja hyviä tuli silti. Tuli kuitenkin heti mieleen että tämän ja chia-sämpyläreseptin voisi yhdistää...


Loppupäivä sujuikin uimareissulla AaltoAlvarissa. Nautiskeltiin tytön kanssa uimisesta oikein kunnolla. Pelkästään altailla meni se 2h. Aallot käytiin kellumassa kolmesti, vesiliukumäestä laskettiin monta kertaa ja minäkin pääsin hierovan vesiputouksen alle vaikka oltiinkin kaksin. Lintunen oli nimittäin oppinut uimaan käsikellukkeiden kanssa jo niin hyvin, että hän saattoi huidella ihan omiaan sillä aikaa kun minä seisoin vesiputouksessa veden hieroessa tuskan kipeää yläselkää :)

Ja sitä pinaattikeittoakin saatiin sitten aikaiseksi kun kurvattiin kotiin kaupan kautta ja ostettiin pinaatit ja maidot ja tehtiin keitto itse. Tosin kauppakassin kantaminen näillä käsillä tuotti jo aikamoista tuskaa, sillä edellämainittujen lisäksi kassista löytyi yli 4kg:n kaali, kilo porkkanoita, 3kg pyykinpesuainetta (Perlana oli Citymarketissa tarjouksessa ja se on maailman paras Sport-pyykinpesuaine) ja 1,5kg klementiinejä. Että sellainen reilun 12kg:n kauppakassi.
Soitin miehen hakemaan sen alaovelta ylös :D

Huomenna töihin iltavuoroon <3
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)