torstai 9. lokakuuta 2014

Nyt se on Ilon päivä, voi olla huomennakin tietty

Huh, 4 yövuoroa takana, omat syömiset päin peetä. Liikuntaa edes vähän tullut tehtyä. Vielä yksi yö olisi jäljellä ja sitten alkaisi 3 päivän vapaat.
Mut iloa ei oo puuttunut näistä päivistä siltikään :) ja yli 400 osallistui facessa Ilon päivään jee! Ja sehän voi olla joka päivä :)


Naapureille "kukkia" rappukäytävän oven eteen ja hoito"tädeille" kakkua. Nyt ei tullut leivottua itse, vaan ihan kaupan kakkua meni :) kaipa se kelpasi sekin :)


Ei tulis elämästä mitään ilman tuota päiväkotia. Ja se miten ollaan onnellisia, että päikky on hyvä paikka ja hoitajat on huippuja ja ikinä ei ole lapsi sanonut ettei halua mennä hoitoon (haluais vapaapäivänäkin mennä sinne leikkimään). Oon koittanut olla nipottamatta turhista, eikä kyllä ole ollut aihettakaan kun ei oo tapana tehdä tikusta asiaa. Että kyllä se on aika iso onni tuollainen huippu päiväkoti <3


Kunnon dopamiinit ja herätykset on tullut otettua Paahtimo Pavun vastajauhetusta kahvista. Vielä kun osaisin keittääkin sitä ihan "oikein", mut harjoittelu mestarin tekee.


Ja yks juttu mitä suosittelen kaikille on Paleokeittiö! Eikö sieltä just tuu pannari/lettureseptiä kun sellaista kaipaa ja tää omenalettunen on niin hyvää. Siellä olis pekonilettuihinkin ohje... :D

Mut nyt mä lähden tutustumaan ulos yhteen karvaiseen kaveriin joka tulee meille viikonlopuksi hoitoon :) Eipä ole kohta vuoteen tässä taloudessa koiraa ollutkaan kun ihan pienen hetkisen. Että lenkkikaveria ainakin sit on viikonloppuna <3
Voi että mulla on mun taivaassa olevia karvakamuja ikävä :(

iive

2 kommenttia:

  1. Ihanan paljon positiivisia asioita. Varmasti on mahtavaa kun Lintusella niin hyvä hoitopaikka. Ja hoitokoiruudelle paljon rapsutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hoitokoira pötköttelee nyt tuossa mun jaloissa ja hyvin rauhoittui meille vaikka ollaankin tosi uusia tuttavuuksia.

      Poista

Kiitos :)