lauantai 11. lokakuuta 2014

Tasapainotusta

Viiden yövuoron jälkeen elämä tuntuu yllättävän pirteältä. Selkeästi talvella on helpompi tehdä noita öitä kun kesällä.
Ruoka on ollut onneksi hyvää ja laadukasta vaikka ylimääräistä tuli yössä vielä syötyä. Selkeästi kroppa on tarvinnut lepoa ja sen jälkeen jonkinlaista tasapainottumista ja etenkin mun vatsa kaipaa tasapainoa ja nyt onkin luontaisesti tehnyt hyviä ruokia mieli.
Kerrankin tuli syötyä 2 kertaa kalaa, tosin lohta nyt molemmilla kerroilla, mut sama se, kuhan on kalaa. Muita viikon ruokia on olleet kesäkurpitsalasagne ja kurpitsakeitto <3


Ekaksi -didi-:n feta-lime-lohta, tosin uunissa. Järkyttävän hyvää!
Yleensä laitan loheen sitruunaa, mutta lime teki kieltämättä tähän kivan säväyksen. Muutenkin tajusin, että ei se vaan ole ihan sama laittaa sitruunaa esim. thai ruokiin jos ohjeessa lukee lime. Täytyy jatkossa nyt sitten muistaa tämä :) Loput limet join veden seassa vaikka se ei hampaille niin tervettä olekaan.


Tokaksi perinteistä kalakeittoa ja gluteenitonta leipää. Oli tääkin kyllä tosi hyvää. Kalakeittoa onkin tehnyt mieli jo monta viikkoa. Ja oli kiva kun mieskin tykkäs eikä näyttänyt tympeää naamaa ruualle. Kehuikin jopa <3


Tänään meille tuli hoitoon muutamaksi päiväksi tämmöinen söpöliini. Hän on rodultaan Lagotto eli Italialainen vesi-/tryffelikoira. Pari kertaa ollaan käyty lenkkeilemässä ja tutustumassa etukäteen. Tänään käytiin nyt pidemmällä lenkillä luontopolulla koko perhe. Selvästi oli veden läheisyys tälle koiralle IN, sorsista puhumattakaan. Jos olisin hihnasta päästänyt irti olisi meillä varmaan hyvinkin pian ollut pieni pullasorsapaisti :DMuutenkin on tullut viikon aikana liikuttua kivasti. Kahvakuulaa, kävelyä ja paljon kehonhuoltoa. Siitä on hyvä viikko tehty.

iive

5 kommenttia:

 1. Voihan yötyö. Mä olin hiljan pitkästä aikaa yötyössä, kaksi kappaletta, ja oli jotenkin tosi vaikeaa. Yövuorot katkoo mukavasti päiväntyötä, mutta olen kyllä tosi epävarma kannattaako mun tehdä niitä ollenkaan.. En tiedä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo yöt osaa kyl olla vaikeita. Itselle ne on onneksi aika helppoja, mut oon nähnyt kuinka työkavereilla ottaa tiukkaa niitä tehdä. Ja onhan se oikeasti hirveä terveysriski ihan kaikille, mut saati niille jotka saa niitä oireita heti.

   Poista
 2. Niinpä, eihän se sitruuna oo lime. =D
  Hyvältä näyttää sun sapuskat ja koira on hieno, mää aina ihailen noita vesikoiria. Oon joskus nähnyt, että tommonen tai ainakin joku espanjanvesikoira on aivan hulluna veteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaan oo. En tiedäkään miten oikein on tullut lipsahdettua ajatusmalliin "samalta ne maistuu kuitenkin" kun eivät tosiaankaan maistu :D
   Tuo koira on tosi ihana. Itselle en varmaan uskaltaisi ottaa sillä en tiedä osaisinko(jaksaisinko) turkkia hoitaa, mut luonteeltaan aikas hauska kunhan tutuiksi päästiin. Tää koira oli ainakin ihan hulluna tuohon veteen ja noihin lintuihin!

   Poista
 3. Yövuorot ovat kyllä haasteellisia syömistenkin puolesta, aina tulee syötyä niinä päivinä enemmän kuin normaalisti. Minulla ainakin on silloin isompi nälkä. Moni eväs taas turvottaa yöaikaan syötynä ihan eri tavalla kuin päivällä syötynä. Ensi viikolla pääsen taas kokemaan sen. Tykkään yövuoroista, mutta kyllä ne sekoittaa vuorokausirytmin.

  VastaaPoista

Kiitos :)