keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Riita

Meillä riidellään harvoin. Motkotetaan ja tuiskahdellaan sitäkin useammin, mutta oikeita riitoja ei juurikaan harrasteta. Sitten kun meillä ruetaan riitelemään, niin sitä tehdäänkin kunnolla, sillä molemmat ollaan vahvat mielipiteet omaavia ihmisiä.

No nythän kävi niin, että tässä talossa riideltiin kerrassan kaksi kertaa viikon aikana, huh!
Itselle on riitojen jälkeen jäänyt tosi huono olo, vaikka asiat on sovittu ja yhteiselo jatkuu rakkauden merkeissä niin kuin ennenkin. Kroppaan ja sisimpään jäi sellainen hyvin stressaantunut, kipeä ja jopa krapulainen olo (migreenikin kaupan päälle), eikä siinä auttanut kipeän lapsen kanssa valvotut yötkään... Sopivasti Oman elämäni inventaarioon tuli tämän viikon teemaksi ihmissuhteet.
Eikä muuten yhtään huvittaisi käydä niitä läpi.


Ehkä kuitenkin kannattaisi ja kyllä mä niiden kimppuun käynkin jahka olo vähän tasaantuu. Ihmissuhteet, ne on mulle kyllä kovin monimutkaisia juttuja.
Joskus voisin itseäni yksinäiseksikin sanoa, sillä sellainen sydänystävä puuttuu elämästä. Onhan niitä ollut ja tosi rakkaita he ovat edelleen, mutta ympäri maailmaa ollaan lennelty ja yhteydenpito on jäänyt. Itse olisin kovinkin avoin ystävyydelle, mutta eipä ole sellaista vastakappaletta sattunut täällä keskisessä suomessa kohdalle joka ystäväkseni olisi halunnut.
Onnea on kuitenkin aviomies, joka on se sydämeni toinen puoli. Silti se sydänystävän kaipuu on.


iive


3 kommenttia:

 1. <3 <3

  Tiedän tuon kaipuusi. Omatkin tosiystäväni ovat kaukana.

  VastaaPoista
 2. Voi mä niin toivon, että se tosiystävä vielä löytyy. Joskus minustakin tuntuu tuolta, vaikka monta ihanaa ihmistä elämässäni onkin.

  VastaaPoista
 3. Iive <3
  Luin vasta tän postauksen... Voi kun asuttaisiin lähempänä <3
  Mä oon hieman perässä tuossa inventaariossa, kun alkuun väistelin siihen paneutumista...

  VastaaPoista

Kiitos :)