keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kaamosväsymys

Väsymys on vallannut nyt kerrassaan pahemman kerran tämän naisen. Onneksi kyse on vain väsymyksestä, ei masennuksesta tai alakuloisuudesta. Koko syksy on ollut hankalaa ja siitä en tykkää.
Onneksi kivojakin asioita on tapahtunut,
kuten laivareissulla discossa valomerkkiin asti tanssiminen (vesipullon kanssa), olin niin onnellinen kun sai tanssia.

Käsitöitä olen nyhjännyt milloin missäkin nurkassa, tänään viimeksi betonikippoja saunassa. Luovat kaudet ja liikuntakaudet eivät ikinä kulje käsikädessä vaan aina vuorotellen. Annan niille aikaa ja teen sitä mitä sisältä tulee.
Bloggaamisen kannalta on hankalaa, että se tärkein työväline läppäri hajos. Kuva Päivi Räsäsestä linnanjuhlissa oli sille kertakaikkisesti viimeinen niitti (no sattumahan se oikeasti oli...) ja se veti totaalijumiin. Onneksi tämä oli odotettavissa ja jo tovin olin tallentanut kaikki suoraan Dropboxiin enkä koneelle laisinkaan.

Oman elämän inventaario jäi vähän jäihin, onneksi sen voi suorittaa loppuun milloin tahansa. Ja näin aion tehdäkin pikkuhiljaa. Biohakkereiden ravinto-opas ilmestyi eilen!!! En ole vielä kerennyt lukea, vissiin 150sivua, mutta mielenkiintoista on <3

Eilen törmäsin Punnitse&Säästä kaupan ovensuussa vihdoin FSFn adaptogeeni-juomiin. Ja heti ostin.


Yksittäispusseihin pakattu helppokäyttöinen ja terhakka terveysjuoma-aines, joka sisältää kiinanloisikkaa, tähtianista ja minttua. Hyvänmakuinen ja nopeakäyttöinen, lisää vain vesi ja nauti. Tästä tuotteesta saat virtaa ja vipinää päivääsi ja suosittelemmekin sitä erityisesti urheilijoille (suorituksen maksimointiin sekä palautumiseen).
Toivotaan siis virtaa ja vipinää :D (ja oikeasti oli onneksi hyvänmakuista...)

iive

1 kommentti:

  1. Olen myöskin huomannut etteivät liikunta ja käsityöinnot mahdu samaan aikaan vaan ne vuorottelevat. Toisaalta olisi loistavaa kun molempiin into riittäisi aina, mutta kai se on vaan hyväksyttävä ja antaa itselleen lupa tehdä kulloinkin sitä mikä hyvältä tuntuu.

    VastaaPoista

Kiitos :)