tiistai 20. tammikuuta 2015

Kortisonikoipi

Eilen jalka (jalat) alkoi olla jo niin ärtyneet viikonlopun levosta huolimatta, että piti marssia lääkärin pakeille. Kiitos vaan erittäin hyvän työterveyden, sain ajan samalle päivälle. Ja sielläpä sitä taas väänneltiin ja todettiin, että juu Panadolia voi syödä kun muut lääkkeet aiheuttavat niitä astma-oireita. Ja voihan sitä tietysti lepuuttaakin sitä jalkaa, että jos sairaslomaa?

No, eihän se lepuuttamalla mihinkään se jalka parane. Perhanan plantaarifaskiitti.

Yksi konsti jäi vielä.
Nimittäin kortisoni-piikki.
Otatko nyt vai perjantaina?
2 päivää pitää olla jalan levossa piikin jälkeen.

Otin nyt. Koska kohta ei voi hengittää ja Panadol ei auta yhtään eli ei voi myöskään kävellä.

Ja jos jalkaan sattui aika jumalattomasti jo ennen piikkiä niin sen jälkeen sattui vielä enemmän. (Tosin itse pistäminen ei tuntunut ylläri miltään) Eilen pistettiin ja nyt sattuu pikkasen vähemmän kuin ennen piikkiä. Josko tokenisi tuosta nyt sitten tämä koipi. Voidaan piikittää paremmalla ajalla tuo toinen sitten kun olisi ensin edes yksi jalka kivuton.

No, tän viikon treenit meni sitten tässä. Mies kävi kaupassa ja lähti työmatkalle :D Täälläpä me neljän seinän sisällä sit kökötellään... särkylääkkeistä johtuvien astmaoireiden vuoksi ei voi oikein muutakaan treenailla. No verrytellä kyl voi ja sitä oon tehnytkin kun neulomisesta jumii selkä.

Mut leivoin mä sämpylöitä, sellaisia ihan oikean sämpylän makuisia, vaikka hiivaa nyt ei kauheasti ole ollut ikävä. Täytyy seuraavan kerran kokeilla leivinjauheella.
Iltapalaksi dippikasviksia. Lintunen söi loput dipit lusikalla, kivasti valkosipulin tuoksuinen lapsi nyt mulla :D


Katsottiin elokuva Kätkijät. Ihana. Joskus oon noi kirjatkin lukenut lapsena. Tää studio Ghiblin versio oli ihan huippu <3

Pitäis katsoa Lintusen kanssa myös Onneli ja Anneli kunhan joskus saisi sen leffan käsiin. Nykyään tehdään kyllä tosi laadukkaita lastenelokuvia. Jopa Barbiet ja Monster Hight on yllättäneet, sillä ihan järkeviä ja opettavaisia tarinoita niissäkin on ollut. Liian harvoin tulee leffoja katsottua vaikka niistä tykkäänkin. Tosin omaan makuun sopivia leffoja on kyllä aika vähän... sellaisia vakavempia elokuvia nimittäin.

Mutta onneksi on vielä muutama jakso Midsomerin Murhia katsomatta. Siinä sitä on laatua :D

iive

6 kommenttia:

 1. Miten ihmeellä sulla voi treenit aina keskeytyä? 😞Aina kun pääset hyvään vauhtiin ni sit tulee jotain. Mä itse niin rrrakastan salilla käyntiä. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on joku hemmetin karman laki :P
   No ei vaiskaan. Tääkin on ollut tässä apävakaisena mukana koko ajan. Marras joulukuussa en jumpannut niin tadaa jalkaan ei sattunut yhtään. Nyt uudet pohjalliset + jumpat = tulehdus :(

   Poista
 2. Voi elämän kevät sun jalkoja. Tosi ikävää. Oliko kortisonipiikin pistäjä osaava? Kyllä kai. Mulle on sanottu, että sekin voi mennä vikakohtaan jos ei oo asiansa osaavaa tohtoria pistämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voi mennä väärään paikkaan :( Luotan kyllä Terveystalon tohtoriin ja pisti kyllä niin nätisti ettei mitään järkeä. Nyt jalkaan ei enää satu, mutta tuntuu hassulta, sellaiselta puutuneelta. Jostain luin, että just nyt pitää olla varovainen ettei rasita liikaa. Tää oli nyt "viimeinen" oljenkorsi noitten mittatilauspohjallisten ja kaiken muun jälkeen... toivon et auttaavat ja sais lakata ajattelemasta noit jalkoi. Toisaalta jos hypermobiliteettisyndrooma-diagnoosi pitää paikkansa niin vissiin pitää totutella ajatukseen, että niitä kipuja tulee olemaan eri puolilla kroppaa aina.

   Poista
 3. Voihan koivet! :/ Toivottavasti kevät tuo paljon kivuttomia, terveitä päiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Tänään pääsin jo salille <3

   Poista

Kiitos :)