lauantai 24. tammikuuta 2015

Oranssia energiaa

Taannoin ostosreissulla etsin sellaista perinteistä mehupuristinta. Tiedättehän, muovinen kannu, jonka päällä on puristinosa ja ihan käsin käytetään. No eipä sellaista näköjään enää kaupasta löytynyt, liekö loppu vai eikö niitä enää myydä???

Mies kuitenkin omalla kauppareissullaan bongasi hirmuisessa alennuksessa olevan vehkeen. Hintaa vekottimelle jäi 5 euroa ja sentit päälle.
Tykkään mehuista, varsinkin sitrusmehuista. Tykkään myös appelsiineista ja greipeistä, mutta aina niistä joku kerkeää nahistua niin ettei se ihan sellaisenaan ole kiva syötäväksi. Sen voi siis puristaa energisoivaksi mehuksi.

Minä kyllä tykkään näistä mehuista, sanoi niistä kuka tahansa mitä tahansa. Parempaa tämä ainakin on kuin purkkimehu. Ja eihän näitä litratolkulla litkitäkään :)

iive

ps. kunhan pyykkikone lopettaa lähden salille! Kortisonikoipi on kipeä edelleen, mutta yläselkä kaipaa jumppaa. Siihen ei koipea tarvitse!

2 kommenttia:

 1. Heeei, mistä kaupasta tuo löytö? Mä en tykkää oikein yhtään mistään mehuista ja juon niitä tosi harvoin, mutta ystävän luona join lingolla tehtyä mehua ja voi että oli hyvää! Tuollaisen puristimen vois hankkia utselle, ehkä se linko vois olla jo liikaa.

  Ai että on herkullisen näköinen juoma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keljon citymarketista löytyi tää. Vissiin kodinkone tai poisto osastolta! Jäi kuulemma vielä niitä sinne :)

   Poista

Kiitos :)