torstai 8. tammikuuta 2015

UEA

En oikein ymmärrä mitä Riku Jokinen HSn kolumnissaan oikein hakee? Ehkäpä jonkinlaista tasapainoa, kovasti kärjistäen kylläkin. Ja kyllä se pistää ärsyttämään ihan todella ja facebookia kun katsoo niin vissiin ärsyttää aika monia.
Aika harva kuitenkaan on sellainen joka syö ruokaansa vain polttoaineeksi, aika monelle se maku on kuitenkin yksi pääprioriteeteista, terveyden ohella.


Itse olen onnellinen siitä, että ruokavalio on siistiytynyt taas normaaliksi ja innostus uusien reseptien kokeiluun on päällä :) Nautin reseptien etsimisestä, etenkin nyt Pinterestin avulla, tutkimisesta ja kokeilusta. Ja nautin siitä syömisestä myös, sehän se paras osio on :)

Joulukuussa klikkasin itseni Testing Labin kautta Uuden elämän alku-valmennuksen koehenkilöksi. Ajattelin jo jossain vaiheessa ettei se jotenkin onnistunutkaan, mutta niin sieltä maanantaina ilmestyi sähköpostilinkit Campwireen ja nyt valmennusta on muutama päivä takana ja vaikuttaa hyvältä.
Valmennus on ollut aivan erilainen kuin entiset ostamani/kokeilemani palvelut joissa valmennuksen alussa on kutakuinkin tullut kaikki materiaalit ruokavalioineen ja treeniohjeineen. Nyt ohjeita aletaan omaksua pikkuhiljaa-päivä kerrallaan. Ensin kummastelin, mutta nyt tuntuu hyvältä. Jospa nyt välttyisi alun superinnostumisen jälkeen siltä innostumisen laantumiselta.

Tänään sain taas muistutuksen unesta (valmennuksen kautta), taas. Ja kyllä mä olen niin väsynyt ollut tavallaan ettei mitään järkeä. Kaikki suurempi ponnistelu tuntuu vaikealta, oikein ahdistaa ajatus sykkeen nousemisesta, tätä yövuoroviikko tietenkin vahvistaa. Kaikkea pientä puuhailua (käsitöitä) ja isompaakin (järjestyksen vaihtoa, huonekalujen roudausta) on tullut tehtyä kyllä. Selkeästi auringon puutteen huomaa olosta :( Niinä muutamina aurinkopäivinä olen ollut niin onnellinen <3

Joskus tulee mietittyä että olisiko pitänyt hankkia parempipalkkainen työ tai rikkaampi mies ;) Selkeästi tarvitsisin näin talvella viikon aurinkokuurin jossain lämpimässä. No, mitäpä sitä rahalla kun ei niitä lomiakaan vielä ole...

Sitkutellen siis kesää kohti ja toivotaan että tulee IHANA ja LÄMMIN kesä <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)