torstai 15. tammikuuta 2015

Winter wonderland

Tällä viikolla on tehty HIT-treeniä sisällä, mutta uloskin on ollut aivan pakko lähteä joka päivä kun on ollut edes hieman valoisaa.

Parina päivänä ollaankin hilluttu pulkkamäessä yhdessä, tyttö että minä, ennen töihin ja päiväkotiin menoa. On ollut kiva viedä päiväkotiin oikein ulkoilmasta pirteä punaposkinen tyttö ja itsekin töissä jaksoi hyvin happihyppelyn jälkeen.
Tänään piti rynnätä Lidliin jo ennen yhdeksää ovenkahvaan roikkumaan (ei niillä kyllä ollut kahvoja, vaan liukuovi) että sain tämän superhalvan hierontahärpäkkeen (12 ja jotain euroa). Ensi testillä tosi hyvä vehje. Tämä siis tärisee ja toisessa päässä on lämmittävä pää ja toiseen päähän saa erilaisia hierontapäitä. Jalkojen hierontaa varten hankin tämän, jos saisi viimein nuo pohkeet jotenkin edes auki.


Viikonloppuna on vapaata tiedossa ja meille tulee mun isä perheineen kyläilemään. Tosi kiva juttu on tämä, toivottavasti keretään puuhaamaan kaikkea mukavaa yhdessä. He ovat myös hyvin hyvinvointi-orientoituneita ihmisiä, joten juttua varmasti riittää.
Mutta sitä ennen vielä muutama vuoro töitä :)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)