lauantai 28. helmikuuta 2015

Kuis kulkee?

Jäin tiistaina sairaslomalle. Sunnuntai ja maanantai töissä imivät kyllä voimat tästä tytöstä. Viikon aikana on tultu käytyä niin pohjalla, lähinnä henkisesti. Toisaalta oli hyvin opettavakin kokemus, mutta olisin voinut kyllä jättää välistä. Hyviä uutisia on sen verran, että hullunkorkealla olleet kreatiinikinaasiarvot laskivat viiterajojen alakanttiin viikon levolla. Asiassa mietityttää tietenkin se tosiasia ettei normaalisti yhdellä salitreenillä noiden arvojen pitäisi nousta noin korkeaksi kun ne minulla olivat, että jotain häikkää on, mutta ehkä en kuitenkaan ole kuolemassa rappeuttavaan lihassairauteen, ainakaan ihan heti.


Chicken kormaa yritin vääntää yksi päivä. Oli tosi hyvää ruokaa, mutta ei sen makuista mitä meidän Shalimarista Chicken kormana myydään (joka on sikahyvää) eli pikkaisen pettymys tietenkin sen suhteen. Muuten Pastanjauhantaa-blogin Kanakorma-ohje on varsin mukavaa sapuskaa ja sikahyvää, muttei samalla lailla kuin Shalimarin korma :D


Torstaina kävin ensin reumalääkärillä ja sen jälkeen labrassa. Pitkästä aikaa olikin verikokeen ottamisessa ongelmaa. Eipä ole mua koskaan labrasta lähetetty syömään välillä. Piti syödä suolaista ja jotain missä on paljon kofeiinia + sokeria, että tosi matalalla olevat verenpaineet nousisi. Kävin vielä syömisen perään kiipeämässä rappusia kuudenteen kerrokseen, että rupeisi veri oikein kunnolla kiertää ja tadaa! Ykkösellä onnistui verikokeen otto melkein mahdottomasta kohdasta :D


Perjantaina tehtiin Tacoja. Näitä oon syönyt joskus -90 luvulla ja muistin kyllä miksi. On nää kyllä silti parempia kuin kaupasta saatavat gluteenittomat tortillat. Pitäisi vissiin opetella itse tekemään niitä tortilloja, mutta kun meillä tortillat on sellaista pikaruokaa...


Tänään aamulla heräsin jotenkin pirteänä ja levollisena. Paistoin omenaisia ohukaisia vaniljajogurtin ja marjojen kera aamupalaksi. Mä jaksoin syödä 3 lettua. Lintunen söi neljä!


Käytiin kaupungilla ostamassa tomaatintaimille päivänvalolamppu Biltemasta ja vierailtiin naapurissa Plantagenissa. Siellä oli kivoja uusia kukkia Ranunculus oli nimi, myrkyllisiä vaan niin ei ostettu.


Lounaaksi tuli tehtyä Jauhottoman Peukalon inspiroimana Broileria Igorin tapaan. Alkuperäinen ohje löytyy Peggyn pieni punainen keittiö-blogista.
Jos blogiruuista Avocadopasta oli hyvää, niin tää on sairaan hyvää! Makuhermot lensi suurinpiirtein avaruuteen asti ja olisi tehnyt mieli nuolla lautanen tai syödä tätä lisää ja lisää ja lisää. Uskon että tämä toimisi myös ihan kasvisversiona, vink vink!

Ohjeesta poiketen käytin vain 300g broilerisuikaleita ja vain yhden pienen purkin smetanaa. Kanalientäkään ei ollut (kun en käytä mitään liemiä), niin lisäilin vaan vettä tarvittavan määrän ja laitoin pippuria&suolaa hieman reippaammin. Tämä ruoka oli muuten oivallinen pari noiden höyrytettyjen ruusukaalien kanssa.

Liikuntakielto jatkuu edelleen. On sellainen vähän tyhjä olo kun ei oikein tiedä mitä tekisi kaikella tällä vapaalla ajalla. Eilen tosin tuli nukuttua ensin melkein 12h yöunet ja parin tunnin valvomisen jälkeen sellaiset 6h päikkärit :D Ja illalla ihan normaalisti menin nukkumaan. Pikkaisen väsyttää meikäläistä :D

iive

2 kommenttia:

 1. Olet viitseliäs ruoanlaittaja! Aina tulee nälkä kuvia katsellessa. Kiitos, näistä saa monta hyvää ideaa. :)

  Lisääntyköön parempi, normaalimpi olo ja henkinen jaksaminen! <3 Olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että kokkausinnostuksen avulla ruuanlaitto on tosiaankin usein kovin nautinnollista. Aina ei jaksa kokkailla, mutta onneksi usein kyllä ja silloin sitä ruokaa syntyy niiden ei-kokkailupäivienkin ruuaksi :)

   Kiitos toivotuksesta ja ajatuksista <3 Sie olet myös ihana sisupakkaus siellä!

   Poista

Kiitos :)