perjantai 13. helmikuuta 2015

Pakkanen lannistaa nudistin

Viime päivinä on tapahtunut paljon. Ainakin pään sisällä :) mutta on muutakin kaikenlaista juttua ollut, kuten työnohjausta (mikä on huippujuttu työssä jaksamisen kannalta). Tiistaina oli myös A2 kehitysvammais-ilta, jonka tiimellyksessä tuli oltua mm. avoimien ovien tapahtuman merkeissä, somessa ja tietenkin tv:n ääressä. Vaikka itse tapahtuman järjestelyissä olikin hieman puutteita kuten selkouutisoinnin puuttuminen ym. niin itse lähetys oli todella hyvä ja omasta näkövinkkelistä katsottuna illassa todellakin äänessä olivat juuri ne ihmiset itse jota asia kosketti. Ohjelman voit katsoa Yle Areenasta jos se jostain syystä jäi väliin.

Kuntosalilla tuli käytyä myös, tosin vähän liian rankat treenit tuli tehtyä tähän olotilaan. Pitäisi vieläkin tiputtaa painoja, jotta jaksaisi hiissata niitä 3 x 20 sarjoja ;) Sopivasti punttien kanssa pakertamiseen, voitin paikallisesta K-Supermarketista Leaderin arvontapalkinnon! Se sisälsi repun, shakerin, laatikollisen protskupatukoita ja mansikanmakuisen palautusjuoman. Tuli kiva mieli voitosta kaiken kaaoksen keskelle.


Olen surffannut edelleen paljon Ayurvedasta ja erityisherkkyydestä, ehkäpä pieneen informaatioähkyynkin asti. Muutenkin ylivirittyneisyyden rajamailla kuljetaan ja aina kun menee sen ylärajoille on seurauksena aikamoinen väsymys. Jotenkin on tuntunut hyvältä tiputtaa kofeiinia pois ja lisätä tilalle teetä. Kaupasta löytyikin ShotiMaan luomulaatuista ayurveda-teetä, joka on muuten tosi hyvää. Tai itseasiassa teelaatuja löytyi kaksi :)


Tykkään lisäksi kun teepussissa on aina jokin mietelause, onneksi positiivinen sellainen. Viime viikonloppuna kun taiteilin töihin Kiina-iltaan onnenkeksejä ja googlettelin aforismeja niin löytyi aikamoisia :D Vai mitäpä tykkäätte näistä jos tulisi onnenkeksissä tai teepussissa vastaan?

Ihmisiä eivät tapa pommit vaan räjähdykset.
Todellisuus on vain raittiusliikkeen keksimä illuusio.
Pakkanen lannistaa nudistin.
Turvallisuus on tunne, joka sinulla on, ennen kuin olet tajunnut tilanteen.
Se, että olet vainoharhainen ei tarkoita sitä, etteivät ne kuitenkin olisi perässäsi.
Hymyile! Huomisesta tulee vielä pahempi.
Naura ongelmillesi, niin kaikki muutkin tekevät.
Kyllä skitsofrenia aina yksin olemisen voittaa.
Pessimismi on aivan turhaa, ei se auta kuitenkaan mitään.
Se, joka huutaa kovimmin, on yleensä kasan alimmainen.
En minä ole lihava, olen vain horisontaalisesti suhteeton.
(mankeli.com)

Mut nyt kohti vapaata viikonloppua :)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)