maanantai 9. maaliskuuta 2015

Missä on minun paikkani

Olisipa kiva kirjoittaa ja hehkuttaa, että olipa tosi kiva viikonloppu ja osittain olikin tietysti, mutta kyllä selkeästi tajusin nyt missä on minun paikkani.

Perjantaina lähdin töiden jälkeen ensin paikallisliikenteellä kohti Jyväskylää ja siellä vaihdoin Onnibussin kyytiin. Suuntana Helsinki :) Jännitin kamalasti bussiaikatauluja (en koskaan käytä julkisia), mutta hienosti selvisin. Onnibus oli aivan täpötäynnä, sain onneksi viereeni mukavan rouvan, itse kuuntelin koko matkan Mirabai Ceibaa, että olisin kestänyt istumisesta ja jännityksestä johtuvat fibrokivut. Hotellille saavuttaessa olin aivan loppu! Yö sujui huonosti kipujen kanssa ja aamulla heräsin aika räjähtäneenä. Onneksi mies oli ostanut minulle rauhoittavaa teetä (siis uskomatonta!) ja huoneessamme oli "minikeittiö" missä sain rauhassa laitella aamupalaa.


Aamupäivän vietin Kampin keskuksessa ja kävin Ruohonjuuressa ja PUR-hyvinvointikaupassa ihailemassa valikoimia. Kampin keskuksesta en oikein tykännyt. En tunne itseäni oikein rauhalliseksi hälinässä ja vilinässä, varsinkin kun joukossa oli aika paljon epämääräisesti käyttäytyviä ihmisiä. 2h kiertelyn jälkeen olin aivan poikki ja jonkun special-ravintolan sijaan löysin itseni Picnikin salaatin kimpusta, joka kyllä oli ihan hyvää, mutta ei tosiaankaan ayurvedisen ruokavalion mukaista... sekä sain jonottaa ruokaa noin 10 kiinalaisen(?) keskellä, voi jessus mikä meteli ja säätäminen!

Seuraava hyppy tuntemattomaan olikin Helsingin joukkoliikenne kun piti matkustella bussilla Espooseen siskon luo. Ikinä en ollut käynyt heillä tuossa osoitteessa, joten aikamoista oli miettiä että joo... millähän pysäkillä tässä nyt pois jäisi. Uskotteko, että stressi vaan kasvoi??? Siskoja nyt ei tarvinnut stressata, onneksi :D


Illalla käytiin GoExpon messujatkoilla El Jefessä (mies oli messuilla töissä) ja siellä iski tajuntaan täysillä se, että tämä ei ole todellakaan minun paikkani. Ei Helsinki, ei baari täynnä itsetietoisia bisnesihmisiä, ei ei ei. Minä kuulun metsään jonnekin joogaretriittiin, rauhaan. Onneksi miehen työkaverit oli kaikki ihan mukavia, joten ihan hukassa ei tarvinnut olla.

Oisinpa niin kuin tää kaveri.
Ei ollut kymmenistä tuhansista messuvieraista moksiskaan!
Ihana!
(ja tää on siis Alpakka, ei hevonen, vaikka hevosmessuilta kaverin bongasinkin)
 

Sunnuntai sujui GoExpossa ja hyvin sain siellä kulumaan koko päivän. Etenkin Helsinki Horse Fair-messut olivat todella hyvät vaikka omista ratsastusvuosista on todella pitkä aika. Paikalla oli lajiesittelyjä, estekisoja ja muutenkin hyvä fiilis. Näin muuten aivan ihanan American Curly hevosen, aivan supersöpö ja rento tyyppi :D Kuvaamisella en viitsinyt häntä häiritä, mutta KLIK niin pääset katsomaan millaisesta rodusta on kyse :). Islanninhevoset olivat myös ihania, juuri sellaisia rentoja ja luotettavia, sellainen hevosen minusta pitääkin olla, ystävä. (Ja sellaisenahan meidän oma Suomenhevonen on aivan huippu!)

Kisojen katsominen on meikäläiselle oikeata tunteiden vuoristorataa. Poniratsastajat olivat niin suloisia, että meinasi itku päästä. Estekisoissa piti jännittää koko kropalla jokaisen esteen kohdalla, ilmankos en oikein urheilua katso, se kun on mulle aivan liian jännittävää :D


Kuntopuolella oli myös paljon katseltavaa ja vaikka en fillarointia tai palloiluja, saati kalastusta harrastakaan niin tuli kierrettyä kaikki messuosastot läpi ihan mielenkiinnosta. Todella paljon oli kyllä messuilla jos jonkinnäiköistä ja plussaa se, että hirveästi juttuja oli esillä toiminnan kautta. Sellaiset messut parhaita ovatkin, että pääsee kokeilemaan vaikka jotain uutta juttua. Eikä sitä että pari tyyppiä pönöttää messuosastolla esitteitä jakamassa! Tokihan jotain juttuja on aika vaikea myydä aktiivisesti, jos ei ole jotain käsinkosketeltavaa tuotetta jne. mutta esim. GoGolfin porukka tekee tämän parissa aivan mielettömän hyvää duunia, sillä en ole kyllä koskaan nähnyt niin aktiivista, iloista, innovatiivista tapaa myydä Golf Aplikaatiota (jos todella hyvät Golf tarjoukset kiinnostavat niin suosittelen tutustumaan!)


Päivän parhaimman tuumaushetken tarjosi 4 Elementsin Teemu hyvällä luennolla ja hienoin esitys oli ehdottomasti DuoKnotcasella! WOW! Myös muut Pole4Fitin esitykset olivat mielettömiä, mutta tässä oli tanssia akrobatian lisäksi niin siksi varmaankin iski niin hyvin just muhun :)


Ja sittenhän se viikonloppu loppui siihen, että auto hajosi kesken kotimatkan ja vissiin aika pahasti. Että "pientä" lisäjännitystä vielä lopuksi. En olisi kyllä kaivannut.

Jos on näin jännittävä viikonloppu takana, niin täytyy toivoa tulevalle viikolle vähän tasaisempaa ja rauhallisempaa. Kohta tulee sydäri nimittäin! Ja ei kyllä tartte ihan äkkiä lähteä kyllä tällaiselle reissulle :D
Mutta onneksi messuilta sai Yoogaian testijakson ja palvelu on uudistunut kivasti, joten eikun rennosti liikkumaan nyt. Voimaa iive! facebook-sivulla on myös linkki mistä myös sinä saat ilmaisen koeviikon palveluun :)

iive

ps. ja mistään en mitään bloggari-erikois-hyvitys-mitään etuja en ole saanut, joten ilmaista mainosta nyt nämä kokemukset juu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)