tiistai 28. huhtikuuta 2015

Sateenkaarisoturit

Koko ikäni olen ollut altavastaajan puolella. Urheilua katsoessa kannustin aina joukkuetta, joka oli tappiolla. Yritin olla ystävä niiden lapsien kanssa, joilla ei ollut ystäviä (tässä onnistuminen oli kyllä vähän kyseenalaista, mutta yritin kuitenkin). Jossain vaiheessa halusin pelastaa maailman, kunnes se halu hävisi jonnekin pitkäksi aikaa. Tai ehkäpä se ei hävinnyt, vaimeni vain pieneksi kuiskauksen häivähdykseksi taustalle.

Katselin yövuorossa dokkaria Rainbow Warriorista - Sateenkaarisoturit. Kosketti aikalailla. Jotenkin voisin kuvitella itseni tuohon joukkoon ja sitten en kuitenkaan, olen liian pieni ihminen, kuitenkin.Mutta ainakin voin itse säilyttää yhteyden luontoon ja siirtää sen yhteyden myös lapselleni. Turhan moni lapsi on ilman tuota yhteyttä ja sekös vasta pelottavaa on kun nämä lapset astuvat maailman johtoon. Heidän elämäänsä ovat koneet ja ihmisen muokkaama ympäristö. Merkkaako luonto silloin enää yhtään mitään?

iive

2 kommenttia:

 1. Huh, itseäkin huolestuttaa tämä luonnon laiminlyönti varsinkin nykyajan nuorissa. Monet heittelee energiajuomatölkkejä ja kaiken sortin lasipulloja ja roskia ympäri luontoa, aivan järkyttävää. Itse olen hyvin luonnonläheinen ihminen, ja joka kerta riipaisee sydäntä kun näkee tollasta toimintaa... Luonto on mulle supertärkeä, se on paikka missä voi rauhottua stressin keskellä, oksettaa jopa ajatus asumisesta jossain miljoonakaupungissa.
  Linkkaan tähän loppuun vielä mun blogin, joka keskittyy myös hyvinvointiin. Käy kurkkaamassa jos nappaa, nimittäin sun blogi nappas muhun, liityin! :-)
  http://littlewisher.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kuitenkin se, joka antaa meille elinmahdollisuudet. Ilman luontoa sitä ei ole ja valitettavasti iso osa ihmisistä ei enää sitä ymmärrä :(
   Onneksi edes pienin teoin jokainen voi vaikuttaa.

   Ja mukava kun nappasi, hieman kyllä hakusessa ollaan tämän blogin kanssa kun kaikenlaista tuntuu elämässä olevan....

   Poista

Kiitos :)