lauantai 4. huhtikuuta 2015

Uplift your power - Ajai Alai

Viime aikoina elämä on ollut aikamoisen erikoista ja jännittävää. Ensin oli aika jolloin tuli pysähdys, valtava paine elämään joka suunnalta ja nyt on tilaa uudelle energialle.

Tätä Mirabai Ceiban Ajai Alai இڿڰۣڿڰ mantraa olen kuunnellut valtavasti ja tuntenut syvää harmoniaa, tasapainoa ja onnea. Äsken selvitin mitä tämä edes tarkoittaa ja täytyy taas todeta, että tiellesi osuu se mitä tarvitset. Spirit voyagen sivuilla kerrotaan enemmänkin: Mantra for Being in Your Power: Ajai Alai.
Power that emanates from the higher chakras allows you to uplift and lead.  It allows you to overcome all obstacles, and to soothe a heart with just a touch or a glance.  True power is not about putting anyone down, but about bringing everyone up. 


Edelleenkään en tiedä mihin olen menossa, mutta ei se haittaa yhtään. Kaikki tuntuu soljuvan vain paikoilleen juuri niin kuin pitääkin. Odotan räntäsateen loppumista ja sitä että pääsen kulkemaan heräävään luontoon metsään.


Olen alkanut piirtää mandaloita ja odotan, että pääsen tekemään niitä luonnossa kukista, heinistä, kivistä... Piirrettiin eilen yhdessä näitä Lintusen kanssa <3


Viime viikonloppuna vietettiin Earth Houria ja pelattiin muuttuvaa labyrinttiä <3

Lopetin Triptylin, koska se muutti minun persoonaani, en tuntenut itseäni itsekseni ja muutenkin kärsin kovista sivuvaikutuksista. Lainasin kirjastosta kasan (ayurveda)kasvisruokakirjoja, silti söin tänään possua :( Varasin villiruokakirjoja ja olen säilönyt lasipurkkeja kesää varten. Nyt odotan pääsiäislomaa, joka alkaa pääsiäisen jälkeen ;) pääsiäisyöt vietän muiden unta turvaten <3 Pääsiäislomalla pääsen äidin luo <3

Hyvää Pääsiäistä kaikille kuunpimennyksen merkeissä, nyt on tilaa uudelle ღ

ღ iive ღ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)