perjantai 15. toukokuuta 2015

Enkelten lähettämä Life Coach ;)

Taannoin taisinkin jo mainita siitä, että eräänä epätoivoisena iltana purskautin ilmoille avunpyynnön. Pyynnön siitä, että en pärjää enää yksin vaan, että olen jumissa nyt tässä tämän sairauden kanssa ja kaikki oppimani hyvinvointiasiat tuntuvat heittävän takapakkia.
Takana oli silloin yövuoro järkyttävien syömishimojen kanssa ja tunsin kuinka ahmimispeikko yritti vallata takaisin menettämäänsä elämää.

Seuraavana aamuna avasin facebookin ja näin siellä ilmoituksen opiskelevalta Life Coachilta. Hän tarvitsisi harjoituskappaleita opintoihinsa ja tämä ilmoitus oli laitettu 1minuuttia sitten. Tein ehkäpä sähköpostin lähettämisennätyksen ja pian sainkin vastauksen että pääsisin harjoitusasiakkaaksi!

Olipa siis aikamoinen pikatoimitus avunpyyntööni.

Eilen puhuimme valmentajan kanssa ensimmäistä kertaa, jo sen selventäminen mihin apua tarvitsee, auttoi jo paljon. Teimme myös harjoituksen, jonka avulla sain itselleni tavoitteen jota kohti suunnata. Lisäksi sain harjoituksia tehtäväksi "tapaamisten" välissä.


Uskon, että vaikka muutaman harjoitus"tapaamisen" avulla ei tosiaankaan kaikkia ongelmia pystykään ratkaisemaan, niin tässä on se pieni tuki jota tarvitsen juuri nyt edetäkseni tästä jumiutuneesta tilasta eteenpäin.

Ja tänään kun heräsin taas yövuoron valvomisen jälkeen, katsoin ulos, aurinko paistaa. Ja pääni sanoi, että minäpä se lähden tänään juoksulenkille ennen yövuoroa ja kas, mikäs sen mukavampi ajatus kertakaikkiaan!

iive

ps. ymmärsin nyt myös miksi minun piti käydä katsomassa sitä homeista rivitaloasuntoa. Ihan vain siksi, että tajuaisin ja ymmärtäisin sen kuinka ihana koti minulla oikeasti onkaan. Joten jospa lakkaisin vain haikailemasta "paremman" perään ja näkisin sen hyvän mikä minulla jo nyt on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)