perjantai 8. toukokuuta 2015

Pikatoimitus

Toissailtana tuskailin tämän oloni kanssa oikein kerrakseen. Tuntuu että kroppa on täynnä kaiken maailman myrkkyä ja moskaa ja paino on noussut, nesteet ei kierrä jne. Fibrokipujen vuoksi asiaan hanakasti tarttuminen on vaikeampaa kuin ennen, ylipäätänsä kaikki on vaikeampaa kuin ennen ja vaatii enemmän ponnisteluja. Ja siihenhän tarvittaisiin energiaa ja sitä taasen on paljon vähemmän kuin ennen koska kivut syö sitä aivan valtavasti!


Niinpä laitoin ilmoille pyynnön, että nyt tarvitsen sitä apua ihan oikeasti, nyt en pärjää yksin, en lainkaan!

Ja sainkin aikamoisen pikatoimituksen <3

Aamulla availin tietokoneen ja facebookin ja ensimmäinen päivitys kertoi, että olisi tarjolla Life Coach ihan ilmaiseksi! Laitoin sähköpostia ja nyt on ensimmäinen kerta sovittu. Ilmaisuus johtuu siitä, että olen siis opiskelijan harjoituskappale, mikä sopii minulle mainiosti. Olenpahan oikea ongelmakimppu selviteltäväksi :D

Ihmeitä en kuitenkaan odota, mutta uskon jo nyt, että tietynlaisten asioiden läpikäyminen ulkopuolisen ihmisen kanssa helpottaa tilannetta niin, että pääsen taas tilanteen tasalle elämässäni.


Aiemmin viikolla kirjastoon saapuivat Kirsi Rannon molemmat kirjat ja vuorokauden sisällä ne tuli luettua. Entistä enemmän vahvistui se tunne, että minunkin paikka on matkustaa Äiti-Amman Ashramiin joku päivä. Yksin matkustaminen, varsinkin niin kauas, pelottaa. Täytyy alkaa toivoa itselleen matkakaveria :) Vaikka tosin tämä tulee varmasti tapahtumaan vasta vuosien, vuosien päästä, mutta minulla ei ole mikään kiire. Tulisipa Äiti-Amma tänne suomeen... se olisi huippu juttu!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)