keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

K.I.P.U.

K.aunis
I.hana
P.aras
U.pea

Kipu on kyllä v*ttumainen kaveri. Enkä minä edes ole "niin kipeä" kuin "jotkut muut".
Eilen piti antaa kertakaikkiaan periksi kun itkin suihkussa kipuja puoli tuntia ennen töihin lähtöä.

Jatkuva kipu on jotain sellaista mitä ei toiselle voi oikein edes selittää, sillä ei sille ole sanoja. Tämän huomasin hyvin kun yritin lääkärille eilen siitä kivusta kertoa.
Taisi tuo kuitenkin vakavasti homman ottaa, sillä välinpitämättömyyden sijasta koin aitoa kuuntelemista. Sain passituksen taas labroihin ja nyt vielä röntgeniin ja ultraankin. Kiitos yksityisen, kaikki tapahtui supernopeasti ja nyt sitä odotellaan tuloksia.

Ja jos ei kivun syy selvinnyt, niin ainakin selvisi se miksi ihmeessä en joogassa saa "pyöristettyä" selkää kauniisti vaan se on ihan "tönks, planks", eipä pyöristy ei jos viimeinen lannenikama on luutunut kiinni ristiluuhun :D
Mukava pikku detalji tiedettäväksi, että voi saman tien unohtaa sen lannerangan notkistamisen tähän paikkaan :D Ja olihan se kiva tietää, että luuston yms. puolella ei mitään "damagea" ole, joten rauhassa voi joogata.


Ja vaikka kuinka kivut masentaa, niin periksi en aio antaa. Mulla on niin luja usko siihen, että kaikki kääntyy jollain tavalla hyväksi.

Musiikissa on paljon voimaa ja tämän viikon oonkin saanut kuunnella repeatilla mun suosikkimuusikon uutta biisiä eli Mariskan Itserakkausjuttuu - linkistä pääset kuntelemaan biisin "openspotifyissa". Ja koska biisin sanojen julkaiseminen netissä ilman lupaa, on muuten tekijänoikeuksia rikkova juttu, niin ei niitä tänne laiteta, mutta lainata saa onneksi vähän :)

Tykkään itestäni
Viihdyn mun nahois
Mä väsyin jumittamaan fiiliksis pahois
En dissaa vaan kehun ja kiitän
Kyl kelpaan jos tälleen mä riitän
Oon kritisoinut mua jo aivan tarpeeks
teen sovinnon ja annan itelleni anteeks
Onni alkaa siit mihin ankaruus loppuu
Kaikki tarvii itserakkausjuttuu

Ja vaikka tästä Fakearin ja Deva Premalin laulun sanoista mulla ei ole mitään hajuakaan (paitsi viimeiseksi Deva laulaa vissiin -bhagavate- Bhagavate is one who is becoming divine) niin tää on niin hyvä, ettei oikein edes järkeen käy kuinka hyvä se on.


Ihanaa kesän alkua kaikille ihanille!

iive

ps. ja kun pääsin kaikista noista tutkimuksista pihalle niin menin kyytiä odottaessani sovituskoppiin, rakastin siellä itseäni juuri sellaisena kuin olen (yleensähän sovituskopeissa vaan aina inhotaan itseänsä) ja ostin farkut joihin mahtuu mun takapuoli ilman että tarvii pienentää vyötäröltä, eli isopehvafarkut, HA! :D

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo loppu <3 :D
  Jaksuja kipujen kanssa ja hei täällä ollaan kyllä vaikkei musta oo tainnut mitään pitkään aikaan kuulua tääl sun blogin puolella....

  http://outikarita.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin :D Taisi olla kertakaikkiaan ensimmäinen kerta kuin noin kävi. Yleensä farkkuostoksilla tulee vaan itku ja paha mieli, joten eipä ole farkkuja tullut osteltua... lapsikin oli ihmeissään, että mitä sä tommoset housut ostit kun ethän sä äiti pidä farkkuja :D No nytpä taas pidän :D
   On mullakin ollut kommentointi vähän vähissä, joten samassa veneessä ollaan :D

   Poista

Kiitos :)