perjantai 24. heinäkuuta 2015

4 sukupolvea

Ensimmäinen lomapäivä alkaa olla lopuillaan. Työt lopetin yövuoroon eilen aamulla ja päivällä muutaman tunnin unien jälkeen ajelin junan kyydissä savoon. Palautuminen yövuoroista sujui hyvin ja aamulla heräsin virkeänä jo hieman kahdeksan jälkeen. Aamupuuroa (tuoreiden vadelmien kanssa) massuun ja heti ensimmäisenä käsityöharrastuksen kimppuun RiikkaPiikan lankahyllyjen ääreen. Nappailin Lintusen neuletakkiin langat ja napit. Lisäksi löytyi pipo ja pesuaineita ja ja ja no kassi oli ainakin ihan täynnä.


Seuraavana otettiin pikkumummokin kyytiin ja ajeltiin Varkauteen neljän sukupolven voimin <3 katsomaan Naivistit Taidekeskus Väinölässä näyttelyä. Itsehän kävin tuolla jo aiemmin kesäkuussa, mutta kyllä löytyi paljon uutta katsottavaa mitä ensimmäisellä kerralla ei ollut huomannut lainkaan.


Ja vähän piti tietty pöllöilläkin...


Kahvilla käytiin vesitornin terassikahviossa, huikeet oli näkymät!


Kattoterassilla ei haitannut lainkaan vaikka satoikin vettä ja tuulikin. Lidlistä eilen inspiraatio-ostoksena ostettu veden- ja tuulenpitävä pyöräilytakki piti lämpimänä. Ja on kivan tuntuinen päälläkin, niin ja nätti ja eritoten edullinen! Kuvan otin tosin vasta rappukäytävästä kun Lintunen halusi kävellä ne kaikki 15 kerrosta alas...


Kahvittelun jälkeen olikin hyvä kuluttaa loppuenergiat lenkillä jonne sain Lintusenkin mukaan. Pururata lähtee melkein äiteen oven edestä ja kierrettiin vitosen lenkki. Välillä lähteestä vettä ja urheilukentällä ulkokuntosalilla lihastreeniä. Ylpeä olin taas tyttärestä joka jaksoi koko lenkin valittamatta. Kohta mä oon se joka jää kunnossa kyllä jälkeen ja pahasti ;)

Silti oon kiitollinen joka ikisestä metristä, jonka jalat antaa juosta. Vitosen lenkistä juostiin ehkä 2km ja illalla Lintusen pyöräilyä opetellessa tuli hölköteltyä vielä lisää. Saa nähdä koskeeko jalkoihin huomenna vai ei. Juostessa kipua ei ainakaan ollut vaikka matkassa onkin jo hieman kovettuneet vanhemmanpuoleiset Asicsin gore-tex lenkkarit. Ihanan kevyet NewBalancet kun eivät pidä vettä milliäkään...

Ihanaa on olla lomalla vihdoinkin ja ihanaa kun on pieniä suunnitelmia muttei mitään pakollista!

iive


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)