torstai 16. heinäkuuta 2015

Uusi kuu

Viimeiset viikot ennen lomaa tuntuvat raskailta. Ykkösvapailla pitkälti mennään ja viimeisin kakkosvapaa tuli vietettyä Tampereella, joten se reissu ei ollut kovin hmmm... levollinen? Vaikka toki hauskaa olikin niin kyllä sen huomasi, että se reissu kyllä väsytti ihan kauheasti.
Toinen asia mikä vetää mieltä matalaksi on suomalaisten ykköspuheenaihe eli se sää.


Mun energiani on aurinko energiaa ja jo viime talvena kun koettiin pitkä auringoton talvi niin nyt kesälläkin auringon puuttuminen on ollut aivan hirveää. Kertakaikkiaan pelottaa kuinka jaksan talvella jos en aurinkoa ja lämpöä saa nyt kesällä. Ulkomaille lähteminen kun ei ole mikään vaihtoehto, jos ei nyt lottovoitto nappaa kohdalle. Eilen lenkkeilin töistä kotiin ja pysähdyin kesken matkan pitkäksi hetkeksi keskelle tietä vain nauttiakseni auringonlaskusta ja lämmöstä <3


Eilinen oli muutenkin rankka päivä töissä. Rakastan mun työtä, mutta kyllä sen kautta saa kokea kaikenlaista. Jos normaalissa elämässä saat kokea omat ja perheesi ongelmat niin tässä työssä saat parinkymmenen ihmisen ongelmat noin niin kuin bonuksena kaupan päälle. Onneksi on purkukeinot joilla noitten kanssa pärjää. Eilen istuin kirjaimellisesti koskeen, tosin kivelle ja olin vaan. Annoin kosken pauhun viedä huonot olot pois.


Loppumatkan vain kävelin ja olin ja kotona painuin melko suoraan nukkumaan.

Tänään alkaakin uusi kuu, joten oli hyvä heittää eilen melkoiset negatiiviset energiat nurkkaan ja lähteä uuden kuun kasvavan voiman mukaan. Jo perinteisestikin uusi kuu on nimensä mukaisesti hyvä aika kaikelle kasvavalle ja kaikelle uudelle.

iive

2 kommenttia:

  1. Ei kyllä uskalla edes ajatella montako pilvistä päivää tänä vuonna on ollut. Aurinkoenergiaa kaivataan täälläkin ja eilen pitikin olla koko päivä auringossa, kun se kerrankin paistoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on onneksi saatu pari päivää aurinkoa, toivottavasti teilläkin on aurinko paistanut ja ehkäpä se aurinko hellii sitten elokuussa kuten on lupailtu...

      Poista

Kiitos :)