tiistai 14. heinäkuuta 2015

Uusi Minä

Aloitin eilen Kiitos että saan olla minä-verkkovalmennuksen. Valmennusta pitää ihana Eevi Minkkinen, joka on jo tuttu monilta Yoogaian joogatunneilta ja luennoilta. Eevi on kirjoittanut myös e-kirjan Mielen nälkä, joka on mulla tällä hetkellä luettavana. (Kirjan saa ilmaiseksi kun liittyy postituslistalle.)

Olen nyt saanut luoda sitä Uutta Minää, jota olen käsitellyt myös Life Coachin kanssa jo aiemminkin.

Uusi Minä on

Iloinen ja rento
Levollinen ja positiivinen
Luottaa itseensä ja muihin
Antaa itsensä rakastaa ja ottaa rakkautta vastaan

Huolehtii itsestään
Antaa anteeksi
Päästää irti
Seuraa ja tekee sellaisia asioita, jotka tekevät hyvää itselle

Hyväksyy epätäydellisyyttä ja virheitä.
Suo itselleen lepoa
Muistaa myös omat tarpeet hyvällä omallatunnolla.

Aika kamalaa on ollut todeta, että se Vanha minä on kaiken tämän vastakohta eli aika kiree tyyppi itseään kohtaan.
Enkelikortit ovat näyttäneet tulevaisuudessa siintävän vapaus. Eli vapaus kaikesta kireydestä ja pingottamisesta. Tie sinne kulkee manifestoinnin kautta eli minä voin jo oikeastaan elää niin, että olen se Uusi minä.
Nyt alatte luoda uutta omakuvaa, uusien kykyjen kera. Tällainen tuntuu jännittävältä – jotain mistä olette kauan uneksineet. Itsenne uudelleenluominen millaiseksi tahansa samassa fyysisessä maa-astiassa. Uuden "sinun" luominen menee kauas pelkojen ja vihan selvittämisen yli. Siinä on kyse uuden olennon luomisesta melkein samalla vapaudella kuin noissa saduissa, joissa oli rakastavia haltiakummeja. Olette puhdistaneet ja selvittäneet. Nyt teidän on aika luoda uusi olento, jolla on uusi fokus ja uudet ajatukset.
Voivottelette kaaosta, mitä luodaan ympäri maapalloa, kun ne jotka haluavat säilyttää 3D-maapallon, taistelevat sen puolesta, vaikka uuden maan aurinko nousee. Ennen kuin jotain uutta luodaan, vanha on muutettava – tai tuhottava. Niin se oli, että muutitte olemuksenne 3D-pelko-olennosta uudeksi "sinuksi".

Mutta kuka on uusi "sinä"? Tämän olette paljastamassa – ja luomassa. Hyväksyitte "sinun" toimitusjohtaja-avainroolin. Ja kävitte noissa osissa, jotka vaativat huomiota siinä muodossa, kuin tarvittiin. Olette nyt uuden "sinun" tyhjä pöytä. Kuka haluatte olla?

Huolenne on, että te ette tiedä, kuka olette tai kuka haluatte olla. Aioneita maapainotuksenne on ollut se, mitä tai kuka toiset halusivat teidän olevan. Nyt kun saatte olla "sinä" koko loistossanne, kuka haluatte olla?
Teidän täytyy vain tietää, että ainoa tarvitsemanne ohje on löytää se, mikä antaa teille iloa.
Niinpä, kaikenlaisia tehtäviä, mielikuva-harjoituksia ja meditaatioita tehdessäni olen saanut aina saman tuntuman ja se on ollut: Suuntaa kohti iloa. Ja jälleen tätä suuntaa on vahvistettu <3


Eilen oli ykkösvapaa työputken keskellä. Jo edeltävänä päivänä päätin, että ainoana vapaapäivänä en suorita yhtään, vaan teen juuri sellaisia asioita joista tulee hyvä olo ja joita nyt siinä hetkessä tekee mieli tehdä.

Päässä sinkosi monta ajatusta siitä mitä pitäisi tehdä, kuten siivota, käydä lenkillä jne. Niiden sijaan nukuin 3 päiväunet, kävin kaupassa ja söin jäätelöä, leivoin sämpylöitä ja söin niitä kasan :D Ja kaikki nämä hyvällä omallatunnolla ja voi jee kuinka oli kiva päivä!


Tiistai on toivoa täynnä, joten niillä ajatuksilla tähän viikkoon, joka tulee olemaan Super!
Tulevaisuus on NYT!

iloinen iive <3

3 kommenttia:

 1. ♡ kuulostaa ihanalta tuo vapaapäiväsi. Itselläni on juuri samanlaiset tavoitteet arjen työkiireiden keskellä. Ykkösvapaat käytetään nauttien ja rakkaiden kanssa aikaa viettäen fiiliksen mukaan.
  Uusi minäsi kuulostaa ihanan sallivalta ja tuolla lailla elämän laadusta saa niin paljon paremman.

  Aurinkoa viikkoosi Iive! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3
   Mulla on kyllä kovasti vaatimuksia itseäni kohtaan ja itselleen "armon" antaminen ja esim. levon suominen on vaikeaa...

   Poista
  2. Onneksi tiedostat sen: se on jo iso askel eteenpäin. Myös ikä tuo onneksi vähän armollisuutta itseään kohtaan, terveisin: ennen itseään ruoskinut, nykyisin vähän armollisempi minä :)

   Poista

Kiitos :)