lauantai 8. elokuuta 2015

Mitä haluat tulevaisuudelta? Lion's Gate 8-8-8

Seurailen välillä erilaisia astrologisia juttuja, joska niistä saa mielenkiintoista ajateltavaa. Jokainenhan voi itse päättää mitä ja mihin uskoo. Jonkun mielestä astrologia on täyttä hölynpölyä ;)
Asioita voi myös katsoa erilaisesta näkökulmasta...

The Triple 8 Lion’s Gate opens the Infinity portal that propels you past all previous limitations. It is the symbol of expanding beyond your normal boundaries. It is about connecting to and owning your divine purpose, then stepping more fully into the life you destined yourself to live. 
The number 8 energy provides us the opportunity to have endless flows of abundance and prosperity in many facets of life. All of this energy increasing and strengthening on 8-8-8 creates an extremely powerful time for co-creation and manifestation.
Jos tuntuu mahdottomalta ajatella jonkinlaista kosmista energiaa vaikuttamassa sinuun, niin entäs jos tekisit sen itse? Eläisit päivän sitä elämää mitä haluat tulevaisuudessa elää! Ei voi tehdä pahaa kenellekään jos keskittyy yhden päivän ajan unelmiinsa, ajattelee niitä, toteuttaa niitä, keskittyy niihin, yhden päivän ajan?

Monesti "elämme" siinä tulevaisuus elämässä, tai menneessä elämässä vatvoen asioita mitkä jo tapahtuivat ja mille emme enää mitään voi. Entäs jos eläisimme sitä tulevaisuuden elämää NYT ja vapauttaisimme menneet tapahtumat mielestä pois?


Oma päiväni on sisältänyt tähän mennessä lapsen kanssa puuhailua, musiikin kuuntelua ja askartelua. Jo aiemmin olen tehnyt unelmien aarrekarttoja, mutta tänä aamuna tuli ajatus päällystää myös Kiitos, että saan olla minä-kurssin muistivihko aarrekartalla. Ei voisi parempaa paikkaa aarrekartalle ollakaan!
Unelmasi toteutuvat, kun uskot niihin. Kyse ei ole taikuudesta tai muusta mystisestä, vaan oman mielesi luotsaamisesta haluamaasi suuntaan. On monta tapaa työstää toiveita, ja yksi niistä on aarrekartan tekeminen.
Aarrekartta auttaa sinua selkeyttämään omia tavoitteitasi. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Vahvat unelmat paremmasta kehittävät henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Lue lisää... anna&ellit


Päivää jatkan luultavasti kurssin asioita pohtien, ulos metsään pitää myös päästä ja ei se joogakaan tai muu kuntoilu huono juttu olisi. Ja kunhan tuo mies kotiutuu golf-kentältä kotiin niin voisi tuohon parisuhteeseenkin edes hippusen panostaa ;)


 Mul on ikävä, sitä huumaa... 
joka onnesta sai meidät sekaisin, 
toivon että sen vois saada takaisin. 
Mul on ikävä, sitä aikaa... 
mitä ikinä mä sulle sanoinkaan, 
kaikki juttuni sai sut nauramaan. 
Mul on ikävä, sitä huumaa... 
joka onnesta sai meidät sekaisin, 
toivon että sen vois saada takaisin. 
Mul on ikävä, mul on ikävä meitä... ikävä meitä.

10 vuoden jälkeen ei ole ihme, että arki valtaa elämän ja vie voimat, mutta hei, ehkä sillekin voisi tehdä jotain?

 
Ja jos missaat tämän päivän, niin unelmien päivänhän voi viettää oikeasti minä päivänä vain! Astrologisesti seuraavat 8-8-8 päivät ovat Elokuun 17, 2015 (1+7 = 8 ja (2+1+5=8) ja Elokuun 26, 2015 ( 2+6 = 8 ja 2+1+5=8). Joten tänä vuonna meillä on yhteensä kolme 8-8-8 päivää elokuun aikana <3

Ja jos tämmöiset jutut kiinnostaa, voin suositella seuraavia nettisivuja
http://thegoddesscircle.net/category/blog/
http://thewellnessuniverse.com/category/blog/
http://www.adonai.fi/

Ihanaa unelmien päivää!
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)